Πέμπτη , 30 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Π.Ο.Σ. προς Γεραπετρίτη: Θέλουμε ανοιχτό και ασφαλή σιδηρόδρομο

Την ερχόμενη Παρασκευή θα συναντηθούν ξανά οι δύο πλευρές.

Με τον υπουργό Επικρατείας, αρμόδιο για θέματα υποδομών και μεταφορών, Γιώργο Γεραπετρίτη, συναντήθηκε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς, επαναλαμβάνοντας την θέση για ανοιχτό, ασφαλή και ποιοτικό σιδηρόδρομο.

«Σύμφωνα με τα όσα είπε ο υπουργός, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΠΟΣ -ΜΣΤ, η κρατούσα άποψη διαφαίνεται να κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, πλην όμως οι αποφάσεις της κυβέρνησης θα ληφθούν και θα ανακοινωθούν τις προσεχείς 2-3 ημέρες».

Οι δυο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους, δεδομένο ότι «λόγω ανωτέρας βίας η συνάντηση ήταν ολιγόλεπτη», για την ερχόμενη Παρασκευή 10 Μαρτίου, «όπου με την παρουσία εκπροσώπων των σιδηροδρομικών σωματείων, θα εξειδικεύσουμε προτάσεις και λύσεις για την περαιτέρω ενίσχυση των δικλείδων ασφαλούς κυκλοφορίας των τρένων».

«Επειδή το τελευταίο διάστημα το ζήτημα έχει λάβει τη μορφή δημόσιου διαλόγου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης η ΠΟΣ-ΜΣΤ θα αναμείνει τις αποφάσεις της κυβέρνησης με την ελπίδα ότι θα κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Σε διαφορετική περίπτωση, θα ακολουθήσει νεότερη σύγκλιση των οργάνων μας για την επανεκτίμηση της περαιτέρω στάσης μας» καταλήγει η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς.

www.naftemporiki.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

ΚΚΕ:Δωρεάν-ελεύθερα διόδια για την μετακίνηση όλων των πολιτών και την συμμετοχή τους στις εκλογές

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Εσωτερικών, Οικονομικών και Υποδομών & Μεταφορών Δωρεάν-ελεύθερα διόδια για την μετακίνηση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *