Σάββατο , 4 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

«Παιχνιδομηχανή – Με τους μήνες συντροφιά ζωντανεύουμε τα παλιά, ελάτε στην Πλατεία Ησαΐα στην Άμφισσα να παίξουμε όλοι μαζί!!!

Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης από το Κέντρο Ημέρας της ΕΚΨ Π. Σακελλαρόπουλος σε συνεργασία με τοπικούς συλλόγους

«Παιχνιδομηχανή – Με τους μήνες συντροφιά ζωντανεύουμε τα παλιά.

Σταθμός 1ος: Δεκέμβριος 2022 – Τα Χριστούγεννα»

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022,

ώρα 11.00 – 13.00, Πλατεία Ησαΐα

Το Κέντρο Ημέρας για παιδιά, εφήβους και ενήλικες της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος, σε συνεργασία με τους συλλόγους Ηνίοχος Α.Σ. , Α.Σ. Ακαδημία 94 και Σύλλογος «Ελιά», δίνουν το έναυσμα για την αναβίωση παλιών και παραδοσιακών παιχνιδιών, στην εορταστική εκδήλωση με τίτλο «Παιχνιδομηχανή – Με τους μήνες συντροφιά ζωντανεύουμε τα παλιά. Σταθμός 1ος: Δεκέμβριος 2022 – Τα Χριστούγεννα». Επόμενος σταθμός ο Ιανουάριος του 2023.

Τι παιχνίδια έπαιζαν τα παιδιά κάποτε…. θα το βιώσουμε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στην πλατεία Ησαΐα στην Άμφισσα, από τις 11:00 έως τις 13:00. Σ’ αυτή την εκδήλωση αν είσαι παιδί θα μάθεις και θα ευχαριστηθείς, αν είσαι ενήλικας θα θυμηθείς και θα νοσταλγήσεις! Όλοι μαζί θα παίξουμε με την καρδιά μας και θα θυμηθούμε την γειτονιά μας την παλιά και τα παλιά παραδοσιακά παιχνίδια που έπαιζαν οι παλαιότεροι εκεί, σ’ ένα υπέροχο ταξίδι από γενιά σε γενιά, με γιορτινή ατμόσφαιρα και με άρωμα Χριστουγέννων.

Έχουμε την τύχη η πλούσια παράδοσή μας εκτός των λαογραφικών και ιστορικών στοιχείων που περιέχει, να μας έχει αφήσει και μια ποικιλία παιχνιδιών, που κάποια από αυτά ζουν ακόμη στις μέρες μας, διατηρώντας τα στις αναμνήσεις μας κι άλλα χρειάζονται λίγο ακόμα σκάλισμα για να τα θυμηθούμε. Ας αναβιώσουμε λοιπόν και πάλι την έννοια της γειτονιάς και του παιχνιδιού εκεί για τα παιδιά!

Η εκδήλωση εντάσσεται στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Δελφών και της Κοινότητας Άμφισσας. Θα λάβει χώρα στο πλαίσιο της παραδοσιακής χριστουγεννιάτικης γιορτής του Κέντρου Ημέρας με στόχο την ευαισθητοποίηση και αλληλεπίδραση με την τοπική κοινότητα.

Σε περίπτωση αλλαγής προγράμματος π.χ. λόγω καιρικών συνθηκών, θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα.

Αξίζει να είμαστε όλοι εκεί!

Η Πρόσκληση

«Παιχνιδομηχανή – Με τους μήνες συντροφιά ζωντανεύουμε τα παλιά.

Σταθμός 1ος: Δεκέμβριος 2022 – Τα Χριστούγεννα»

Αγαπητά παιδιά, αγαπητοί γονείς, γιαγιάδες, παππούδες …

Φορέστε άνετα ρούχα και παπούτσια, πάρτε την καλή σας διάθεση

κι ελάτε στην Πλατεία Ησαΐα στην Άμφισσα να παίξουμε όλοι μαζί!!!

Το Κέντρο Ημέρας για παιδιά, εφήβους και ενήλικες της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος σε συνεργασία με τους συλλόγους Ηνίοχος Α.Σ., Α.Σ. Ακαδημία 94 και Σύλλογος «Ελιά», δίνουν το έναυσμα για την

αναβίωση παλιών και παραδοσιακών παιχνιδιών,

στην εκδήλωση με τίτλο «Παιχνιδομηχανή – Με τους μήνες συντροφιά ζωντανεύουμε τα παλιά. Σταθμός 1ος: Δεκέμβριος 2022 – Τα Χριστούγεννα».

Τι παιχνίδια έπαιζαν τα παιδιά κάποτε…. θα το βιώσουμε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 13:00, σ’ ένα υπέροχο ταξίδι από γενιά σε γενιά με γιορτινή ατμόσφαιρα και με άρωμα Χριστουγέννων.

Η συμμετοχή σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Σε περίπτωση αλλαγής προγράμματος π.χ. λόγω καιρικών συνθηκών, θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα.

Αξίζει να είμαστε όλοι εκεί!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση,

οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 22650 23333.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Οι τοποθετήσεις της παράταξης “Στερεά Υπεροχής” στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας 

Η “Στερεά Υπεροχής” για τη συνεδρίαση του  Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “Στην πρώτη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *