Τρίτη , 30 Μαΐου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Παπάς στην Πάτρα φέρεται να προωθεί ενορίτισσα του που είναι υποψήφια βουλευτής στις εκλογές της 21ης Μαΐου…

Παπάς στην Πάτρα φέρεται να προωθεί ενορίτισσα του που είναι υποψήφια βουλευτής στις εκλογές της 21ης Μαΐου προκαλώντας αντιδράσεις ανάμεσα στο ποίμνιό του.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα pelop.gr., μία από τις εκκλησίες της νότιας Πάτρας, έχει μετατραπεί σε… εκλογικό κέντρο υποψήφιας βουλευτή, με τις «ευλογίες» του εφημέριου.

Επιπλέον, η ίδια πηγή υποστηρίζει πως οι καταγγέλλοντες ισχυρίζονται ότι ο παπάς πρωτοστατεί στον… «προσηλυτισμό» πιστών υπέρ της, αφού είναι σύζυγος επιτρόπου. Μάλιστα, αρκετά μέλη της ενορίας του δέχθηκαν πιέσεις από τον κληρικό για να την ψηφίσουν και είναι έκδηλη η δυσφορία τους με τις πρακτικές του παπά. Ορισμένοι σκέπτονται κιόλας να απευθυνθούν στον Μητροπολίτη για να διαμαρτυρηθούν.

Στην επαφή του με τους πιστούς, ο ιερέας μοιράζει μπιλιέτα της υποψήφιας και εκθειάζει τον επικεφαλής της, λέγοντας ότι «είναι καλός άνθρωπος και καλός χριστιανός».

Στο δημοσίευμα δεν αναφέρεται το όνομα της υποψήφιας, αλλά ούτε και το κόμμα που εκπροσωπεί. Αναφέρει, όμως, πως πρόκειται για «μικρό δεξιό κόμμα έτυχε πρόσφατα “απροσδόκητης” επικοινωνιακής προβολής και η υποψήφια από τώρα θεωρεί τον εαυτό της… βουλευτή Αχαΐας, με τη συμβολή του παπά».

www.newsbeast.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Σημαντικές ελλείψεις προσωπικού σε κλάδους «κλειδιά» για την αναπτυξιακή πορεία της χώρας

Αν η ανάπτυξη της οικονομίας με επιταχυνόμενους ρυθμούς είναι το μεγάλο στοίχημα της επόμενης κυβέρνησης, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *