Τετάρτη , 22 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Παραμένουν αφύλακτες και χωρίς σήμανση διαβάσεις στη σιδηροδρομική γραμμή Κατάκολο – Πύργος – Ολυμπία ακόμα και μετά από έργα σ’ αυτή

«Παραμένουν αφύλακτες και χωρίς σήμανση διαβάσεις στη σιδηροδρομική γραμμή Κατάκολο – Πύργος – Ολυμπία ακόμα και μετά από έργα σ’ αυτή», καταγγέλλει σε ανάρτηση του ο Δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος.
Για αφύλαχτες και χωρίς σήμανση διαβάσεις κάνει λόγο ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος σε ανάρτηση του.

«Πρόκειται για θέματα που δυστυχώς έχουν έρθει στην επικαιρότητα με τον πιο τραγικό τρόπο. Απαιτείται έστω και τώρα η επίλυση τους. Βλέπουμε πως ακόμα και τώρα μέσα από την εκτέλεση – σημαντικών και χρήσιμων κατά τ’ άλλα έργων υποδομής – δεν έχει γίνει σχετική πρόβλεψη.

Καθίσταται επιτακτική η ανάγκη να μην υπάρχει διάβαση αφύλακτη και χωρίς προειδοποιητική σήμανση σε όλη την εν λόγω σιδηροδρομική γραμμή. Η λειτουργία της πρέπει να γίνεται με όλους τους σωστούς όρους αναβάθμισης και πάνω απ’ όλα ασφάλειας για όλους», αναφέρει ακόμα ο δήμαρχος Πύργου.

Τη συγκεκριμένη παρέμβαση του ο κ. Αντωνακόπουλος άμεσα προωθεί κι επίσημα προς κάθε αρμόδιο φορέα.

www.in.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δήμος Αγράφων: Οι πολιτιστικοί σύλλογοι και τα αθλητικά σωματεία που επιθυμούν να λάβουν επιχορήγηση να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά

Με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Αγράφων καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους πολιτιστικούς συλλόγους καθώς και τα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *