Ακολουθήστε μας στο facebook

Παραμένουν στις θέσεις τους τουλάχιστον μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2024, οι 22 συμβασιούχοι του Δήμου Καρδίτσας που προσλήφθηκαν για την αντιμετώπιση του COVID-19

Παραμένουν στις θέσεις τους τουλάχιστον μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2024, οι 22 συμβασιούχοι του Δήμου Καρδίτσας που προσλήφθηκαν το 2021 ως εργάτες καθαριότητας στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση του COVID-19.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών παράτεινε την ισχύ της προσωρινής διαταγής που έχει εκδώσει από τις 19/7/2022 -η οποία χορηγήθηκε μετά την κατάθεση της με αριθ. κατ. 47005/2022 αίτησης ασφαλιστικών μέτρων- μέχρι την προαναφερθείσα ημερομηνία όπου όρισε την εκδίκαση της αίτησης, καθώς η προγραμματισμένη για την Τρίτη 2 Ιουλίου (εξ’ αναβολής από τις 25/6) συζήτηση αναβλήθηκε εκ νέου λόγω αποχής των δικηγόρων.

Έτσι οι 22 εργαζόμενοι -των οποίων οι συμβάσεις ΙΔΟΧ έπειτα από παρατάσεις που είχαν δοθεί από την κυβέρνηση έληγαν στις 31/5/2022- θα συνεχίσουν κανονικά να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο Δήμο μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, με τα οποία διεκδικούν την μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου, καθώς, όπως υποστηρίζουν στην αίτησή τους, καλύπτουν πάγιες, μόνιμες και διαρκείς ανάγκες του Δήμου Καρδίτσας.

Κωστής Κριτσιάνης

www.karditsalive.net

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ξυλοδαρμός 16χρονου αγοριού στην Κρήτη γιατί φορούσε… σκουλαρίκι και βερμούδα από μια ομάδα νεαρών

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στην κοινωνία της Κρήτης Όπως μεταδίδει το neakriti, η μητέρα του 16χρονου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *