Παραμυθένια τραγούδια του Νίκου Κυπουργού από τη “Λιλιπούπολη”, “Τα μυστικά του κήπου” – “Μες στο Μουσείο” Γουλανδρή

Η μουσική γιορτή για όλη την οικογένεια “Μες στο Μουσείο”, με τα υπέροχα τραγούδια του Νίκου Κυπουργού και τις μαγικές φωνές της Σαβίνας Γιαννάτου και του Δώρου Δημοσθένους, έρχεται για πέντε μοναδικές παραστάσεις στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή στις 21, 22, 28, 29 και 30 Δεκεμβρίου.

Παραμυθένια τραγούδια του Νίκου Κυπουργού από τη “Λιλιπούπολη”, “Τα μυστικά του κήπου” και άλλους γνωστούς μουσικούς κύκλους ζωντανεύουν στη σκηνή του Αμφιθεάτρου του Ιδρύματος και μας ταξιδεύουν σε έναν κόσμο γεμάτο φαντασία και μελωδίες που τόσο έχουν αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους. Η μαγεία των Χριστουγέννων συναντά τις ιστορίες για ένα Χρυσαλιφούρφουρο, μια Νιφάδα και ένα Μικρό Καρδερινάκι και μαζί δίνουν τη δική τους νότα στις φετινές γιορτές.

Η σκηνοθεσία της παράστασης “Μες στο Μουσείο” είναι της Χλόης Μάντζαρη. Στην παράσταση συμμετέχει επίσης η Παιδική Χορωδία του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου, υπό τη διεύθυνση του Θωμά Κοντογεώργη.

Μουσικοί:
Βιολί: Μιλτιάδης Παπαστάμου
Βιολοντσέλο: Σοφία Ευκλείδου
Πιάνο: Θωμάς Κοντογεώργης
Κλαρινέτο/σαξόφωνο: Κώστας Ιωαννίδης
Συμμετέχει η Παιδική Χορωδία του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου υπό τη διεύθυνση του Θωμά Κοντογεώργη

Ακροβάτης ο Γιάννης Σμέρος

Πληροφορίες:
21, 22, 28, 29, 30 Δεκεμβρίου | 18.30
Αμφιθέατρο Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή
Γενικό Εισιτήριο: €20
Εισιτήριο για B&E Members: €16

Προπώληση εισιτηρίων στο more.com

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Συναυλία αφιέρωμα στον μεγάλο Γρηγόρη Μπιθικώτση

Στις 24/1/2025 Ο Δήμος Λαμιέων διοργανώνει συναυλία – αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα ερμηνευτή και συνθέτη, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *