Πέμπτη , 26 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Παροχή πρωινού σε άπορους μαθητές αποφασίζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Απόφαση έγκρισης σίτισης – παροχής πρωινού σε άπορους μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των σχολείων του Δήμου Βόλου, συνολικής δαπάνης 33.900 € με Φ.Π.Α., θα λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, που συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:30 στο Δημαρχείο Βόλου.

Το σώμα θα λάβει απόφαση για τη φιλοξενία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου Ανδρών – Γυναικών 2023 σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) και ανάθεση στο «ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου» της οργανωτικής ευθύνης του Πρωταθλήματος.

Επίσης, θα αποφασίσει την κατανομή και απόδοση επιχορήγησης λειτουργικών δαπανών των σχολείων δ’ δόσης έτους 2022 και αποζημίωση των εθελοντών σχολικών Τροχονόμων για το δεύτερο τετράμηνο του 2022.
Ακόμη θα εγκρίνει τα χειμερινά δρομολόγια 2022-2023 του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου, τη χωροθέτηση θέσεων στάσης τουριστικών λεωφορείων και αποφάσεις κυκλοφοριακών ρυθμίσεων με μονοδρόμηση της οδού Μυρμιδόνων από 54ου Συντάγματος ΕΛ.ΑΣ. έως Ζάχου, αντιδρόμηση οδών Παπακυριαζή και Βελισσαρίου και χωροθέτηση πιάτσας ταξί στην οδό Παπακυριαζή και αλλαγή κατεύθυνσης της μονοδρομημένης οδού Νοταρά στην περιοχή Νεάπολη.
Τέλος, θα αποφασίσει την διαμόρφωση πεζοδιάβασης στην οδό Πολυμέρη και τη διασφάλιση ορατότητας και ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στη διασταύρωση των οδών Δρακείας και Εθνικής Αντιστάσεως στην Αγριά.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

600.000 € για την υποστήριξη επιχειρήσεων των Δήμων Λεβαδέων, Θηβαίων, Αλιάρτου – Θεσπιέων

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός υπέγραψε την απόφαση ένταξης της πράξης: «Ανάπτυξη Παρατηρητηρίου Βελτίωσης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *