Δευτέρα , 5 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

“Περπάτημα για την ελευθερία” το Σάββατο στο Βόλο θα διασχίσουν την παραλιακή οδό με τερματισμό το άγαλμα της Ελευθερίας

Στo πλαίσιo των δράσεων ενημέρωσης για την Πανευρωπαϊκή Ημέρα για την Καταπολέμηση του Ανθρώπινου Εμπορίου, η Α21 πραγματοποιεί κάθε Οκτώβριο τη διεθνή εκδήλωση “Περπάτημα για την ελευθερία” (Walk for Freedom) με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών για το πρόβλημα της εμπορίας ανθρώπων. Η εκδήλωση αυτή δεν είναι μια διαμαρτυρία, αλλά μια σιωπηλή πορεία, στην οποία τα άτομα περπατούν σε μια σειρά κρατώντας ενημερωτικές επιγραφές σχετικά με το trafficking και διανέμουν έντυπο ενημερωτικό υλικό στους περαστικούς.

Οι συμμετέχοντες εκπροσωπούν τα εκατομμύρια ανδρών, γυναικών και παιδιών που βρίσκονται σήμερα παγιδευμένοι στη σύγχρονη δουλεία.
Φέτος, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022, άνθρωποι από όλο τον κόσμο θα συμμετάσχουν στο κίνημα για την καταπολέμηση της σύγχρονης δουλείας φέρνοντας ο καθένας και η καθεμία την ενημέρωση στην τοπική κοινωνία.

Αυτό το γεγονός θα λάβει χώρα και στον Βόλο. Συνδιοργανωτής της δράσης ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας-Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας (ΣΚΛΕ-ΝΠΔΔ) που συνυφαίνει καθοριστικά τον αγώνα για αξιοπρέπεια, ανθρώπινα δικαιώματα, κοινωνική δικαιοσύνη, ελευθερία.
Με αφετηρία την προσυγκέντρωση στο Δημαρχείο Βόλου, το Σάββατο 15/10 στις 16:30μμ οι συμμετέχοντες θα διασχίσουν την παραλιακή οδό με τερματισμό το άγαλμα της Ελευθερίας.

Η συμμετοχή στη δράση είναι δωρεάν και ανοιχτή προς όλους. Επιθυμητή είναι μία μαύρη μπλούζα αλλά και η προεγγραφή: https://www.a21.org/register-express.php?eventId=3352&fbclid=IwAR1KTrRvo6Zb2ZxlgvdGOY90LJAD2V3cjBQQFlgLVPp18-xPRG4votHC8cU
«Ας γίνουμε η φωνή της αλλαγής στην πόλη μας, ώστε να συμβάλλουμε στην κατάργηση της εμπορίας ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη. #WALKFORFREEDOMVOLOS», σημειώνουν οι διοργανωτές. Για περισσότερες πληροφορίες για την Α21 Greece και το Ateam-Volos:
https://www.a21.org/content/greece/ https://www.facebook.com/a21teamvolos
Για περισσότερες πληροφορίες για τον ΣΚΛΕ: https://www.skle.gr/index.php/el/

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

To Newsletter του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας [11/2022]

Το Newsletter του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας – Τεύχος Νοεμβρίου 2022 Στο Newsletter καταγράφονται όλες οι δράσεις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *