Δευτέρα , 5 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook
8POSTER-final-f

Ποδηλατική βόλτα την Κυριακή 14 Μαΐου 2023, με αφετηρία και τερματισμό το Στρογγυλό στην παραλία της Χαλκίδας

Τα Tsonidis Schools σε συνεργασία με το κατάστημα Master Bike Kiosses, τοπικούς φορείς και καταστήματα, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Στερεάς Ελλάδας και προς όφελος του τοπικού φιλανθρωπικού Συλλόγου γονέων, κηδεμόνων και Φίλων παιδιών με νεοπλασματική ή άλλη σοβαρή για την υγεία τους ασθένεια ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ θα ξαναβγεί ο ήλιος, διοργανώνουν ποδηλατική βόλτα (φιλανθρωπικού-μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα) στην Χαλκίδα την Κυριακή 14 Μαΐου 2023, με αφετηρία και τερματισμό το Στρογγυλό στην παραλία της Χαλκίδας.

Τόσο οι ποδηλάτες όσο και οι παρευρισκόμενοι στις παράλληλες δράσεις κατά την εγγραφή τους ενισχύουν με χρηματικό ποσό της επιλογής τους το έργο του Συλλόγου. Άνθρωποι του Συλλόγου είναι παρόντες σε όλη τη διάρκεια της δράσης.

Θα υπάρξουν 3 διαδρομές:

A. Μία για αρχάριους ποδηλάτες (γονείς και παιδιά) 2,5χλμ.

B. Μία για εφήβους και ενήλικες 5χλμ.

Γ. Και μία για ΑΜΕΑ και παιδιά με βοηθητικές ρόδες 300μ.

Ώρα εγγραφής 10:00 π.μ.

Ώρα εκκίνησης 11:00 π.μ.

Για τους συμμετέχοντες αλλά και για όσους θέλουν να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια και δεν δύνανται να έρθουν με ποδήλατο θα υπάρχουν πολλές παράλληλες εκδηλώσεις όπως, χορός, δημιουργική απασχόληση παιδιών, face painting, μουσική, κεράσματα και πολλές άλλες εκπλήξεις! Θα κληρωθούν πλούσια δώρα.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η έναρξη των εκδηλώσεων για την Ευρωπαική Πράσινη Εβδομάδα #EUGreenWeek 2023 πραγματοποιήθηκe φέτος για πρώτη φορά στην Λίμνη των Κρεμαστών

H φετινή Πράσινη Εβδομάδα της ΕΕ, η μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση για την περιβαλλοντική πολιτική, επιτρέπει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *