Πέμπτη , 30 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Πραγματοποιήθηκαν οι διασυλλογικοί ποδηλατικοί αγώνες δρόμου το Σαββατοκύριακο στη Σπηλιά και στο Συκούριο του Δήμου Τεμπών

Με ρεκόρ συμμετοχών  πραγματοποιήθηκαν οι πετυχημένοι διασυλλογικοί ποδηλατικοί αγώνες δρόμου το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαρτίου 2023 στη Σπηλιά και στο Συκούριο του Δήμου Τεμπών.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από τον Ποδηλατικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Τεμπών. Στους αγώνες έλαβαν μέρος 92 αθλητές και αθλήτριες στην κατηγορία της ατομικής χρονομέτρησης και 156 στην κατηγορία της αντοχής.

Οι αθλήτριες και οι αθλητές που έλαβαν μέρος ήρθαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Είχαν μία αξιόλογη εμφάνιση παρά την κόπωση του Σάββατου και το τσουχτερό κρύο της Κυριακής.

Οι αθλητές αγωνίστηκαν στις κατηγορίες των Κορασίδων, Παίδων, Νεανίδων, Εφήβων, Γυναικών, Ανδρών, Masters Γυναικών-Ανδρών στα 10,9 χλμ.,το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 στην κατηγορία της Ατομικής Χρονομέτρησης με αφετηρία το Συκούριο (Πλ. Μητρ. Αμβροσίου Κάσσαρα) και λήξη στη Σπηλιά (Πλατεία).

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023  πραγματοποιήθηκαν οι Διασυλλογικοί Αγώνες Αντοχής  στις κατηγορίες Παίδων και Νεανίδων με αφετηρία το Συκούριο (Κτίριο Προσκόπων), ακολουθώντας τη διαδρομή Συκούριο-Όσσα-Χειμάδι- Ελευθέριο-Τέμκα-Παράδρομος Ε.Ο. – Δρόμος Λάρισας-Συκουρίου-Συκούριο στα 67,8 χλμ. και οι υπόλοιπες κατηγορίες στις 3 στροφές στα 101,7 χλμ.
Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκαν οι Διασυλλογικοί Αγώνες Αντοχής στις κατηγορίες Εφήβων, Νεανίδων, Γυναικών, Ανδρών και Masters Γυναικών-Ανδρών με αφετηρία το Συκούριο (Κτίριο Προσκόπων), ακολουθώντας τη διαδρομή Συκούριο-Όσσα-Χειμάδι- Ελευθέριο-Τέμκα-Παράδρομος Ε.Ο.- Δρόμος Λάρισας-Συκουρίου-Συκούριο στα 67,8 χλμ.

Στους ποδηλατικούς αγώνες την εκκίνηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, ο οποίος  απένειμε μετάλλια στους νικητές των αγώνων.

Επίσης, στην απονομή των μεταλλίων συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Νέσσωνος κ. Χρήστος Κρικώνης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Συκουρίου κ. Μιχάλης Γκουντής.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Τεμπών ανέφερε: «Ευχαριστώ τον Π.Γ.Σ. Λάρισας για τη διοργάνωση των αγώνων στο Δήμο Τεμπών και συγκεκριμένα στα χωριά Σπηλιά και Συκούριο και ευχαριστώ τον Πρόεδρό του κ. Σάββα Τσοπούρογλου για την επιλογή να πραγματοποιηθούν οι αγώνες στην περιοχή μας. Θερμά συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες αθλητές και εύχομαι να είναι πάντα γεροί να μπορούν να αντεπεξέλθονται στο απαιτητικό άθλημα της ποδηλασίας. Σας περιμένουμε όλους 28 και 29 Απριλίου στους Διεθνείς Αγώνες Βουνού (Mountain Bike).»

www.larissanet.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δείτε τι επιφυλάσσουν σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 τα άστρα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *