Τετάρτη , 26 Ιανουαρίου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη λαογραφική έκθεση στα Παρακαμπύλια και η πρώτη έκθεση τοπικών προϊόντων

Με την συμμετοχή του Γεωργίου Τσιτσιβού πραγματοποιήθηκε η πρώτη λαογραφική έκθεση στα Παρακαμπύλια και παράλληλα η πρώτη έκθεση τοπικών προϊόντων και συγκεκριμένα στην Κυπάρισσο από τον Πολιτιστικό εξωραϊστικό Σύλλογο Κυπαρίσσου.

Όπως αναφέρει και ο Σύλλογος η εν λόγω διοργάνωση στόχευε σε δύο μέρη. Πρώτον την ανάδειξη της λαογραφικής κληρονομιάς και δεύτερον στην ανάδειξη της τοπικής παραγωγής. Και όλα αυτά σε μια εποχή δύσκολη, που τόσα έχουν αλλάξει στην καθημερινότητα και στην ζωή μας!

Παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα χωριά των Παρακαμπυλίων, η πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κυπαρίσσου και της προέδρου Χριστίνας Σωτηροπούλου που με αγάπη και τοπικιστικό ζήλο προσφέρει τα μέγιστα για τον τόπο της, γιατί σήμερα η γη που μας γέννησε ρημάζει και χέρσα έμεινε ακόμη και από πολιτιστικό όραμα και ενδιαφέρον!

Ας ελπίσουμε ότι συντόμως θα βρεθούν και πάλι μπροστάρηδες στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, την Ποταμούλα! Από καρδιάς εύχομαι καλή συνέχεια στον Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου και κυρίως καλή δύναμη στην Χριστίνα Σωτηροπούλου να συνεχίσει αυτό που για χρόνια κάνει με ανιδιοτέλεια!

potamoulanews.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Έργα για υπόγειο δίκτυο άρδευσης 30 χλμ και εκσυγχρονισμός 15 αντλητικών συγκροτημάτων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας όπως ενημερώνει σχετικά, σε εξέλιξη βρίσκονται  τα έργα κατασκευής υπόγειου δικτύου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *