Τετάρτη , 18 Μαΐου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Προαναγγέλλουν κινητοποιήσεις στη Βόρεια Εύβοια

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Πυρόπληκτων Βόρειας Εύβοιας μετά και τις τελευταίες εξαγγελίες των υπουργών, πραγματοποίησε συνεδρίαση στο Κέντρο Αγώνα και Αλληλεγγύης στον κόμβο της Στροφυλιάς στις 22 Ιανουαρίου για να κόψει την πίτα, να ευχηθεί σε όλους καλούς αγώνες και φυσικά να εκτιμήσει την κατάσταση.

Σε ανακοίνωση, που εκδόθηκε λίγες μέρες μετά τονίζουν ότι:

“Βεβαίως οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών, που μεσολάβησαν από την συνεδρίαση μας με την κακοκαιρία ΕΛΠΙΣ, έρχονται να επιβεβαιώσουν την δύσκολη κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας.

Επιβεβαιώνεται και σε αυτήν την περίπτωση, η εκτίμηση και θέση μας, για τις σοβαρότατες ελλείψεις σε ότι αφορά υποδομές πολιτικής προστασίας, προστασία του λαού από φυσικά φαινόμενα καθώς πολλά χωριά στις περιοχές μας έμειναν αποκλεισμένα, χωρίς ρεύμα, χωρίς νερό, χωρίς θέρμανση αυτές τις ημέρες.

Όλη η Βόρεια Εύβοια, έμεινε αποκομμένη από συγκοινωνίες για δυο ημέρες τώρα, με ότι κινδύνους συνεπάγεται αυτό για την υγεία και τη ζωή των κατοίκων της περιοχής.»

Στην ίδια ανακοίνωση, χαρακτηρίζονται «ψίχουλα» αυτά που δίνει η κυβέρνηση στους κτηνοτρόφους, στους ελαιοπαραγωγούς, στους επαγγελματίες και τους ρετσινάδες και προαναγγέλλουν κινητοποιήσεις.

www.egnomi.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Ανακοίνωση εγγραφών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Καρπενησίου για το σχολικό έτος 2022-2023

Ο Δήμος Καρπενησίου γνωστοποιεί την έναρξη των αιτήσεων εγγραφής/επανεγγραφής των βρεφών και νηπίων για τους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *