Πέμπτη , 30 Μαρτίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Προεδρικό Διάταγμα, που προβλέπει την αύξηση των οργανικών θέσεων των ανώτατων αξιωματικών της ΕΛΑΣ.

Ο υπουργός του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος υπέγραψε το Προεδρικό Διάταγμα, που προβλέπει μεταξύ άλλων, την αύξηση των οργανικών θέσεων των ανώτατων αξιωματικών της ΕΛΑΣ.
Όπως σημειώνεται και σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, υπέγραψε το Προεδρικό Διάταγμα ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πιο αναλυτικα, το Π.Δ προβλέπει:

Α) Tην αύξηση των οργανικών θέσεων των υποστρατήγων της ΕΛ.ΑΣ κατά 5, των ταξιάρχων κατά 20 και των αστυνομικών διευθυντών κατά 30.

Β) Προαγωγές αστυνόμων Α΄ ανεξαρτήτως κενών οργανικών θέσεων με τη συμπλήρωση 20 ετών πραγματικής υπηρεσίας ή 6 έτη πραγματικής υπηρεσίας στο βαθμό.

Γ) Μειώνονται τα απαιτούμενα έτη προαγωγής αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ από το βαθμός του Α/Β΄ στον βαθμό του Α/Α΄, ανεξαρτήτως κενών οργανικών θέσεων με τη συμπλήρωση 14 ετών πραγματικής συνολικής υπηρεσίας αξιωματικού.

www.dikaiologitika.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η ομοσπονδία κτηνοτρόφων Θεσσαλίας εκφράζει με ανακοίνωσή της τον προβληματισμό της για την αργοπορία πληρωμής της ενίσχυσης των ζωοτροφών

Η ομοσπονδία κτηνοτρόφων Θεσσαλίας εκφράζει με ανακοίνωσή της τον προβληματισμό της για την αργοπορία πληρωμής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *