Τετάρτη , 19 Ιανουαρίου 2022
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Προς δημοπράτηση αναμένεται το νέο Αστυνομικό Μέγαρο Καρδίτσας

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτης Θεοδωρικάκος συναντήθηκε σήμερα Δευτέρα (22/11) με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εργασίας συζητήθηκε η πορεία του έργου «Μελέτη, κατασκευή, χρηματοδότηση και τεχνική διαχείριση κτιρίων στέγασης υπηρεσιών πέντε Αστυνομικών Διευθύνσεων μέσω ΣΔΙΤ».

Πρόκειται για τις κτιριακές εγκαταστάσεις των Αστυνομικών Διευθύνσεων Αχαΐας, Καρδίτσας, Βέροιας, Λευκάδας και Αλεξανδρούπολης, για τις οποίες εντός των προσεχών ημερών ολοκληρώνεται η διαδικασία και ξεκινάει η δημοπράτησή τους.

Επίσης, έγινε συζήτηση και για έργα που οι φάκελοί τους βρίσκονται στο στάδιο της ωρίμανσης για να μπορέσουν να ενταχθούν στα ΣΔΙΤ.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Γ.Γ. Δημοσίας Τάξης Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο Γ.Γ. ΣΔΙΤ Ορέστης Καβαλάκης.

Το σημείο που θα κατασκευαστεί στην Καρδίτσα θυμίζουμε και σύμφωνα με παλαιότερα ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net βρίσκεται απέναντι από το νοσοκομείο στη θέση “Τσαπόχα” σε αγρoτεμάχιο επιφανείας 7.000 τετραγωνικών μέτρων.

Την σχετική απόφαση για την παραχώρηση του χώρου είχε λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας στις 19 Φεβρουαρίου 2020 μετά από σχετικό αίτημα που υπέβαλλε η Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας προς το Δήμο στις 30 Δεκεμβρίου 2019 από τον νυν Αστυνομικό Διευθυντή Ταξίαρχο Θωμά Καρανάσιο.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Προγραμματική Σύμβαση για την κατασκευή κυκλικών κόμβων εντός της Λιβαδειάς – Έργο προϋπολογισμού 1.387.000€

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Δήμαρχος Λεβαδέων Ιωάννης Ταγκαλέγκας συνυπέγραψαν σήμερα, Τρίτη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *