Σάββατο , 3 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Πρόσκληση στα «Καλοκαιρινά Πολιτιστικά Ραντεβού δήμου Ακτίου Βόνιτσας – Καλοκαίρι 2023»

Καλούνται οι ενεργοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολυχώρου ΛΑΙΣ στη Βόνιτσα (πίσω από τον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος), το Σάββατο 20 Μαΐου και ώρα 20.00 στο πλαίσιο του προγραμματισμού των πολιτιστικών καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, «Καλοκαιρινά Πολιτιστικά Ραντεβού Δήμου Ακτίου Βόνιτσας – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023».

Θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση όλων των ενεργών πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας για ενημέρωση και συζήτηση προτάσεων.

Πέρα από τις προτάσεις που θα καταθέσει κάθε σύλλογος για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει το Καλοκαίρι 2023 ,σημαντικό είναι να υπάρχουν και προτάσεις με εθελοντική συμμετοχή σχημάτων (π.χ. μουσικών ή θεατρικών ) που θα ενσωματωθούν στο πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων .

Η παρουσία σας θα συμβάλλει καθοριστικά στη δημιουργία ενός πλούσιου προγράμματος πολιτιστικών εκδηλώσεων και την ανάδειξη της παράδοσης του Δήμου μας.

Οι εκδηλώσεις για το φετινό καλοκαίρι δίνουν την δυνατότητα στους Δημότες και τους επισκέπτες να απολαύσουν ένα όμορφο καλοκαιρινό ταξίδι στην Τέχνη και τον Πολιτισμό, ενισχύοντας την τοπική οικονομία και την δυναμική προβολή του Δήμου.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Παντελής Αποστολάκης

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δήμος Ναυπακτίας: Απαγορεύεται η παράνομη αφισοκόλληση γιατί επιβαρύνει σημαντικά το περιβάλλον

Ο Δήμος Ναυπακτίας και οι αρμόδιες υπηρεσίες του ζητούν τη συνδρομή όλων στην αντιμετώπιση του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *