Παρασκευή , 2 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Πρόσληψη 2 ατόμων για την κάλυψη αναγκών στο Δήμο Σοφάδων

Ο Δήμαρχος Σοφάδων αποφάσισε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 2 ατόμων για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Σοφάδων.

Ειδικότερα, θα προβεί στην πρόσληψη:

-2 ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ

Όσον αφορά στη διάρκεια της σύμβασης, αυτή ορίζεται στους 8 μήνες.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά συμμετοχής είτε ηλεκτρονικά ssourlas@sofades.gr είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Σοφάδων, Κιερίου 49, Τ.Κ. 433 00 Σοφάδες, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού υπόψιν κ. Σούρλα Σωτήριου ή Γρίβα Γεωργίου (τηλ. επικοινωνίας: 2443 3 53212, 53213) ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ssourlas@sofades.gr εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης ή ανάρτησης της ανακοίνωσης για την πρόσληψη του προσωπικού, δηλ. έως 2/5/2023.

Αιτήσεις, πιστοποιητικά ή δικαιολογητικά, καθώς και τα συμπληρωματικά ή διευκρινιστικά αυτών που κατατίθενται εκπρόθεσμα δεν γίνονται δεκτά.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, εγκαινιάζεται η περιοδική έκθεση “Ο σεισμός, όπως τον ζήσαμε εμείς!” στο Μουσείο Σιτηρών και Αλεύρων

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, στις 20:00, εγκαινιάζεται η περιοδική έκθεση “Ο σεισμός, όπως τον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *