Κυριακή , 26 Μαρτίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Πρόσληψη ιδιώτη παιδιάτρου, για ένα έτος, προς κάλυψη των αναγκών στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Καρδίτσας

Οι ελλείψεις ιατρών από την παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Καρδίτσας, που προέκυψαν για διαφόρους λόγους, οδήγησε το Διοικητικό συμβούλιο στη λήψη απόφασης για πρόσληψη ιδιώτη παιδιάτρου, για ένα έτος, προς κάλυψη των αναγκών.

Για την απόφαση ελήφθη υπόψιν έγγραφο της Διευθύντριας της Ιατρικής Υπηρεσίας που αναφέρει ότι «σας ενημερώνω πως μετά την παραίτηση μίας παιδιάτρου, την εξάμηνη μετακίνηση μίας δεύτερης στην ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού και την άδεια ανατροφής τέκνου της τρίτης παιδιάτρου, οι παραμένοντες ιατροί αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στο φόρτο εργασίας της Παιδιατρικής Κλινικής. Παρακαλώ όπως εγκρίνετε την πρόσληψη ενός ιδιώτη ιατρού ειδικότητας Παιδιατρικής με σύμβαση παροχής υπηρεσιών ενός έτους, για τρία πρωινά εβδομαδιαίως και επτά εφημεριών μηνιαίως, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της Παιδιατρικής Κλινικής.»

Τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου, αφού διαπίστωσαν την νομική δυνατότητα υλοποίησης μιας τέτοιας κίνησης αλλά και την απουσία επικουρικού γιατρού ειδικότητας παιδιατρικής, από τις λίστες της 5ης ΥΠΕ, προχώρησαν στην απόφαση.

Ο ιατρός θα κόβει δελτίο αποδείξεως παροχής υπηρεσιών και θα καλύπτει τρία πρωινά την εβδομάδα και επτά εφημερίες τον μήνα, όπως αιτήθηκε η ιατρική υπηρεσία.

Π.Κ.

www.karditsalive.net

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων [26/3/2023]

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων,  26/3/2023 Πατήστε εδώ στο newsbeast.gr, για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *