Σάββατο , 1 Απριλίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Προτάσεις επί του θέματος των παιδοβιασμών θα καταθέσει Ομάδα στα Τρίκαλα

Μέσα στο κυκλώνα της επικαιρότητας, δεν είναι λίγες οι φορές που έρχονται στο φως περιπτώσεις παιδοβιασμών σε όλη τη χώρα. Η κοινωνία αλλά και εκπρόσωποί της ζητούν εκτός από την καταδίκη των ενόχων με βαρύτατες ποινές, ζητούν και μέτρα δράσης τα οποία θα αποτρέψουν αντίστοιχες περιπτώσεις.

Στην κατεύθυνση αυτή, ο δήμος Τρικκαίων, μετά από ψήφισμα – πρόταση που κατέθεσε η πλευρά του κ. Σπήλιου Τσιγάρα και υιοθετήθηκε από το δημοτικό συμβούλιο, προχωράει με ευθύνη του αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού κ. Μιχάλη Λάππα, στη σύσταση ομάδας η οποία θα έχει ως στόχο να διερευνήσει το ζήτημα αλλά και να καταθέσει προτάσεις.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα φλέγον ζήτημα και ευαίσθητο, για το οποίο θα πρέπει να συνεργαστούν τόσο οι φορείς του Δήμοι και κοινωνικές υπηρεσίες, όσο και οι εκπαιδευτικές διευθύνσεις και οι αρχές προστασίας της περιοχής ελπίζοντας ότι θα δημιουργηθεί μια ασπίδα ικανή αφενός να προστατεύσει και αφετέρου να στηρίξει τους ανήλικους και τα ανήλικα θύματα στην κατεύθυνση αυτή.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Σεμινάριο με θέμα: “Διαχείριση του Σεισμικού Κινδύνου στα Σχολεία”

Η διεξαγωγή του σεμιναρίου θα γίνει τη Τρίτη 4 Απριλίου 2023 (9:30 – 12:00), στην …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *