Τετάρτη , 26 Ιανουαρίου 2022
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Ψήφισμα διαμαρτυρίας του Δ. Σ. Δ. Λεβαδέων για την εξαίρεση των Δήμων από τα μέτρα στήριξης για την αντιμετώπιση της αύξησης της τιμής ρεύματος

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων κατά τη συνεδρίασή του, τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021, αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος διαμαρτυρίας για την εξαίρεση των Δήμων από τα μέτρα στήριξης για την αντιμετώπιση της αύξησης της τιμής ρεύματος:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων, μετά τις πρόσφατες αποφάσεις της Κυβέρνησης για εξαίρεση των Δήμων από τα μέτρα στήριξης για την αντιμετώπιση της αύξησης της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος καθώς και για την επιβολή του τέλους ταφής απορριμμάτων από τον Ιούλιο του 2021, εκφράζει ομόφωνα την αντίθεσή του στις αποφάσεις αυτές και ζητά:

Α) Την συμπερίληψη των Δήμων στα μέτρα ελάφρυνσης από την αύξηση της τιμής του ρεύματος, καθώς οι Δήμοι έχουν ήδη υποστεί ένα τεράστιο οικονομικό πλήγμα από την μείωση ή και τον εκμηδενισμό είσπραξης τελών ενοικίασης κοινόχρηστων χώρων και διάφορες άλλες επωφελείς για αυτούς δραστηριότητες.

Β) Την απαλλαγή από τα τέλη ταφής απορριμμάτων μέχρι το τέλος του 2022, δεδομένου ότι δεν έχουν ακόμη αποδεσμευτεί από τα διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα όλες οι απαραίτητες χρηματοδοτήσεις, προκειμένου να υλοποιήσουν οι Δήμοι τα τοπικά σχέδια διαχείρισης αποβλήτων.»

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

«Στη φάκα» στα Φάρσαλα φορτηγό που μετέφερε εξαρτήματα από αντλιοστάσια

Από το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος έξι ημεδαπών ανδρών, για τα -κατά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *