Τετάρτη , 1 Φεβρουαρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Σχολείο της Καλαμπάκας άφησε μαθητή εκτός σχολείου στο κρύο επειδή άργησε να φτάσει λόγω καθυστέρησης του ταξί

Δεν υπάρχει λογική στην απόφαση ενός σχολείου της Καλαμπάκας το οποίο άφησε μαθητή εκτός σχολείου στο κρύο επειδή άργησε να φτάσει στο σχολείο λόγω καθυστέρησης του ταξί που τον μεταφέρει καθημερινά στην πόλη.

Παρέμβαση για το θέμα έκανε επώνυμα ο πατέρας του παιδιού στο Ράδιο Σταγών το πρωί της Πέμπτης. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, δεν έβαλαν τον γιό του στο μάθημα εξαιτίας της καθυστέρησης του να φτάσει στο σχολείο της Καλαμπάκας.

Ο μαθητής που διαμένει σε χωριό του Δήμου Μετεώρων, καθημερινά μεταβαίνει στο σχολείο με ταξί που βάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ωστόσο κάποιες μέρες η μεταφορά του γίνεται καθυστερημένα (κάτι που δεν φέρει ευθύνη το παιδί), με αποτέλεσμα το παιδί να μείνει εκτός σχολείου. Μάλιστα ο πατέρας ήταν έξαλλος καθώς το παιδί έμεινε όχι απλά εκτός τάξης αλλά και εκτός σχολείου με την θερμοκρασία να είναι χαμηλή.

Για το θέμα παρενέβη ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μπουτίνας και ο Αντιδήμαρχος κ. Παπανικολάου και σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, δεν θα επαναληφθεί κάτι τέτοιο καθώς θα οριστεί νέο δρομολόγιο για να εξυπηρετήσει τον συγκεκριμένο μαθητή.

www.trikalanews.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδος Συμεών προς νεαρό ιερέα που χήρεψε: «Σε αγαπώ περισσότερο γιατί σηκώνεις αυτόν τον Σταυρό»

Μία συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε  στο τέλος της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας «Σε αγαπώ περισσότερο γιατί σηκώνεις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *