Σάββατο , 4 Φεβρουαρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Σε ανάκληση της απόφασης διορισμού του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Σοφάδων, προχώρησε ο δήμαρχος κ. Θάνος Σκάρλος

Σε ανάκληση της απόφασης διορισμού του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Σοφάδων, προχώρησε ο δήμαρχος κ. Θάνος Σκάρλος, με απόφαση που έλαβε την περασμένη Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.

Το θέμα που προέκυψε σύμφωνα με πληροφορίες έχει να κάνει με τη νομική δυνατότητα μετακίνησης του μέχρι πρότινος Γενικού Γραμματέα, από την ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ. Μουζακίου, όπου είναι και παραμένει η θέση του στην νέα θέση στον Δήμο Σοφάδων.

Όπως ανέφερε στο KarditsaLive.Net ο δήμαρχος κ. Σκάρλος, υπάρχει ένα κενό στη σχετική νομοθεσία που εντοπίστηκε πολύ αργότερα και μετά από διευκρινιστικό ερώτημα της Αποκεντρωμένης στο υπουργείο. Μάλιστα ο κ. Σκάρλος σημείωσε πως πολύ πριν την απάντηση υπήρχε έκδοση ΦΕΚ για την τοποθέτηση του Γενικού Γραμματέα που νομιμοποιούσε πλήρως την διαδικασία.

Θυμίζουμε πως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, ο Γενικός Γραμματέας που βρίσκονταν στη θέση του 9 μήνες τώρα και συγκεκριμένα από την 1η Μαρτίου του 2022, όταν και ελήφθη η απόφαση που προσφάτως ανακλήθηκε.

Για την επόμενη μέρα ο δήμαρχος Σοφάδων ανέφερε ότι θα εκτιμηθούν όλα τα δεδομένα και αναλόγως θα παρθούν οι αποφάσεις, στο πλαίσιο της νομιμότητας.

Π.Κ.

www.karditsalive.net

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

32 συλλήψεις στην Στερεά Ελλάδα σε ένα 24ωρο

32 συλλήψεις στις τακτικές εκτεταμένες αστυνομικές επιχειρήσεις,  (01-02-2023), σε όλο το εύρος της Περιφέρειας Στερεάς …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *