Σάββατο , 26 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Σε απόγνωση βρίσκονται οι ιδιοκτήτες των τουριστικών και λεωφορείων

Σε απόγνωση βρίσκονται οι ιδιοκτήτες των τουριστικών και λεωφορείων και η Ένωση Επιχειρηματιών Τουρισμού Ελλάδος, Ιδιοκτητών Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων ζητά στήριξη από την κυβέρνηση, για να μείνουν ζωντανές οι επιχειρήσεις, αλλιώς προειδοποιούν με κινητοποιήσεις.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, σε απόγνωση βρίσκονται χιλιάδες ιδιοκτήτες τουριστικών γραφείων και λεωφορείων σε ολόκληρη τη χώρα. Με απόφαση των συναρμόδιων υπουργείων εξαιρούνται από το μέτρο της αναστολής προσωπικού όλοι οι ΚΑΔ που αφορούν τα τουριστικά γραφεία και τις επιβατικές μεταφορές. Επίσης, τα τουριστικά γραφεία εξαιρούνται από το μέτρο της επιδότησης ενοικίου, παρά το γεγονός ότι ουσιαστικά υπολειτουργούν.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες μπορεί τα άλλα τμήματα της τουριστικής αλυσίδας της χώρας μας να έχουν αρχίσει να λειτουργούν, δε συμβαίνει όμως το ίδιο με τα τουριστικά γραφεία και τα τουριστικά λεωφορεία, τα οποία πλην ίσως ορισμένων εξαιρέσεων (κυρίως σε νησιωτικές περιοχές), τα τουριστικά γραφεία υπολειτουργούν και τα τουριστικά λεωφορεία παραμένουν ακινητοποιημένα.

Η η Ένωση Επιχειρηματιών Τουρισμού Ελλάδος, Ιδιοκτητών Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων την άμεση στήριξη από την κυβέρνηση και τα συναρμόδια υπουργεία για να μπορέσουμε να σταθούμε όρθιοι και να κρατήσουμε ζωντανές τις επιχειρήσεις μας, αλλιώς οι δυναμικές κινητοποιήσεις θα είναι μονόδρομος.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων [27/11/2022]

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων στις 27/11/2022 Πατήστε εδώ στο newsbeast.gr, για να ενημερωθείτε για τις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *