Παρασκευή , 9 Ιουνίου 2023

Σε κατάσταση, έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας, αρκετοί δήμοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Αρκετοί δήμοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου, είναι αυτό το διάστημα, σε κατάσταση, έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας, με απόφαση του γενικού γραμματέα της Πολιτικής Προστασίας, του συγκεκριμένου υπουργείου.

Σύμφωνα με το ertnews.gr, σε 3μηνη, κατάσταση έκτακτης ανάγκης, βρίσκεται ο δήμος Μονεμβασίας, ώστε να μπορέσουν οι υπηρεσίες να προχωρήσουν τα ζητήματα, που έχουν να κάνουν με την παράκτια διάβρωση.

Η έκτακτη ανάγκη είναι μέχρι την 1η Ιουνίου 2023.

Ο δήμος Βέλου – Βόχας Κορινθίας, έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας, για 6 μήνες, μέχρι και τις 23 Αυγούστου 2023. Το αίτιο έχει να κάνει με την έντονη λειψυδρία.

Το ίδιο και ο δήμος Κορινθίων. Έχει 6μηνη έκτακτη ανάγκη, για το ζήτημα της λειψυδρίας. Μέχρι και τις 21 Αυγούστου 2023, είναι η σχετική κήρυξη.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα, έπληξαν και το δήμο Ευρώτα, στη Λακωνία. Ο δήμος είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μέχρι και τις 26 Ιουλίου 2023.

Τέλος, στο δήμο Μεγαλόπολης Αρκαδίας, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας είναι μέχρι και τις 19 Ιουλίου 2023, η περιοχή της Βάστας. Αιτία της κήρυξης, οι σοβαρές ζημιές που έγιναν απ΄ τις έντονες βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που ακολούθησαν.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Σε Μάκρη, Γραμμένη και Καστρί ο Γιάννης Οικονόμου

  Το πρόγραμμα του Υποψηφίου Βουλευτή Φθιώτιδας, Γιάννη Οικονόμου, για αύριο, Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *