Πέμπτη , 26 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Σε μια αξιέπαινη πράξη προχώρησαν μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης οι οποίοι βρήκαν ένα πορτοφόλι στο δρόμο και χωρίς δεύτερη σκέψη το παρέδωσαν στον Διευθυντή του σχολείου τους

Το πορτοφόλι μάλιστα έφτασε τελικώς στην κάτοχό του, η οποία έσπευσε να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς τα παιδιά αλλά και τον Διευθυντή του 2ου ΓΕΛ για τις ενέργειες τους.

Πρόκειται για την γιατρό κα. Αθανασία Πουλουτίδου, η οποία όπως αναφέρει στο ευχαριστήριο της είχε τη χαρά να γνωρίσει από κοντά τα παιδιά και να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για την πράξη τους αυτή.

Οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ είναι οι Οσμάν Μεμέτ, Γκιρετλή Καάν, Δεμήρ Αλπερέν και Οσμάν Σεμήχ, ενώ ο Διευθυντής είναι ο κ. Γεώργιος Αργυρόπουλος.

«Προ ολίγων ημερών οι παραπάνω μαθητές βρήκαν στο δρόμο το απολεσθέν πορτοφόλι που περιείχε σημαντικά έγγραφα και κάρτες και το παρέδωσαν ακέραιο στον διευθυντή του λυκείου τους, ο οποίος ερχόμενος σε επικοινωνία μαζί μου εξασφάλισε την επιστροφή του» ανέφερε η κα. Πουλουτίδου.

«Είχα τη χαρά να γνωρίσω από κοντά τα παιδιά και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω αλλά και συγχαρώ και δημόσια για την αξιέπαινη πράξη τους, τις αξίες και την ευσυνειδησία τους. Συγχαρητήρια ακόμη και στις οικογένειες των παιδιών, τους καθηγητές τους και τον διευθυντή τους στο 2ο ΓΕΛ Ξάνθης, για τη συνδρομή τους στην καλλιέργεια του ήθους τους. Τέτοιες πράξεις είναι σημαντικό να γνωστοποιούνται, καθώς στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε μας δίνουν την δυνατότητα να συνεχίζουμε να εναποθέτουμε τις ελπίδες μας για μια καλύτερη κοινωνία στις νέες γενιές» τονίζει η κα. Πουλουτίδου.

Πηγή: xanthinea.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

600.000 € για την υποστήριξη επιχειρήσεων των Δήμων Λεβαδέων, Θηβαίων, Αλιάρτου – Θεσπιέων

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός υπέγραψε την απόφαση ένταξης της πράξης: «Ανάπτυξη Παρατηρητηρίου Βελτίωσης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *