Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Σε «πρωτεύουσα» των εργατικών ατυχημάτων έχουν «αναδειχθεί» τα Τρίκαλα

Περιμένοντας να τελειώσει η έρευνα για τα αίτια του προηγούμενου, προστίθεται και ένα καινούργιο, αφαιρώντας το ένα μετά το άλλο, ζωές βιοπαλαιστών και μεροκαματιάρηδων ανθρώπων.
Καλή η «ανάπτυξη» για τους πλούσιους και τους ολιγάρχες που διαφημίζει η κυβέρνηση, αλλά υπάρχουν και οι ζωές των φτωχών και των εργατών.

Για αυτές προφανώς δεν ενδιαφέρεται η «Μητσοτάκης Α.Ε.» θεωρώντας τις αναλώσιμες στο βωμό του κέρδους για αυτό έχει θεσμοθετήσει την εργασιακή ανασφάλεια και την έλλειψη κάθε είδους κρατικού ελεγκτικού μηχανισμού.
Πρέπει να λογοδοτήσουν άμεσα στη δικαιοσύνη αυτοί που προσέλαβαν και άφησαν να ανέβει σε σκαλωσιά δέκα μέτρων ένας υπερήλικας εργάτης, χωρίς να τηρηθούν στοιχειώδεις κανόνες ασφαλείας.
Πρέπει να λογοδοτήσουν πολιτικά και όσοι με τις μνημονιακές τους πολιτικές, πετσοκόβοντας συντάξεις και ΕΚΑΣ και ανεβάζοντας τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης σε απάνθρωπα πλαίσια, υποχρεώνουν ανθρώπους να δουλεύουν σε τόσο επικίνδυνες εργασίες μέχρι τα γεράματά τους προκειμένου να επιβιώσουν.
Οι ζωές των εργατών έχουν και αυτές αξία !!!

Ο.Β. Τρικάλων του ΜέΡΑ 25

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Το όνομα του αδικοχαμένου Χρήστου Διαμαντή θα φέρει η Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Φυλακτής

Το όνομα του αδικοχαμένου Χρήστου Διαμαντή που έφυγε σε ηλικία 34 χρονών θα φέρει από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *