Τρίτη , 23 Απριλίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Σε τρεις συλλήψεις για παράνομη εναπόθεση κλαδιών και ογκωδών προχώρησε η ΕΛΑΣ, με μία εξ αυτών αφορά τον αντιδήμαρχο του δήμου Βόλβης

Οπως αναφέρει η ΕΡΤ, συνελήφθησαν δύο οδηγοί φορτηγών και ο αντιδήμαρχος της περιοχής του Νομού Θεσσαλονίκης, κατά των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη για υποβάθμιση περιβάλλοντος με τις επιβαρυντικές περιστάσεις ότι μπορεί να προκύψει σοβαρός κίνδυνος, καθώς και για παραβίαση της δασικής νομοθεσίας. Για τον 47χρονο αντιδήμαρχο η δίωξη αφορά ηθική αυτουργία στην τέλεση των πράξεων.

Οι δύο οδηγοί συνελήφθησαν να πετάνε ανεξέλεγκτα ογκώδη απόβλητα κλαδεμάτων και άλλων στερεών αποβλήτων όπως έπιπλα, ενεργώντας κατ’ εντολή του 47χρονου.

Μάλιστα, η δράση των κατηγορουμένων φέρεται να συνέβαινε εδώ μια 5ετια, σε μια περιοχή όμως που βρίσκεται εντός ενταγμένης ζώνης προστασίας NATURA και σε Ζώνη Προστασίας Εθνικού Πάρκου. Δημιούργησαν μια άτυπη χωματερή από την οποία καλύφθηκε εν μέρει, γειτνιάζων διερχόμενο ρέμα.

Ο δήμος Βόλβης διέψευσε τις κατηγορίες για προσπάθεια δημιουργίας παράνομου ΧΥΤΑ ενώ για τον 54χρονο δημοτικό λειτουργό της προηγούμενης δημοτικής θητείας, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, η έρευνα θα συνεχιστεί και αναμένεται να σχηματιστεί ξεχωριστή δικογραφία.

www.iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Νέες επιτυχίες και μετάλλια για τον ΑΣ Ταεκβοντο Καμένων Βούρλων!!!

Ξανά στο βάθρο ο ΑΣ Ταεκβοντό Καμένων Βούρλων! Με 3 μετάλλια στις αποσκευές επιστρέφουν στην …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *