Τρίτη , 23 Απριλίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Σεμινάρια επιχειρηματιών στο Αγρίνιο από τον Ε.Ν.Α. και το Πανεπιστήμιο Πατρών

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Νομού Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Ν.Α.) και το Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών με έδρα το Αγρίνιο διοργανώνουν κύκλο σεμιναρίων για επιχειρήσεις με τίτλο : “Το Πανεπιστήμιο εκπαιδεύει τη μικρή επιχείρηση”.

Το πρώτο σεμινάριο με θέμα “Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας και οφέλη εφαρμογής για την επιχείρηση” ξεκινά την Τετάρτη, ώρα 18:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγρινίου (πρώην Τράπεζα Ελλάδος). Θα μιλήσουν ο καθηγητής Δρ Ευάγγελος Ψωμάς και η επικεφαλής επιθεωρητής συστημάτων διαχείρισης ISO και περιβαλλοντολόγος κα Πέννυ Σιδηρά.

Ο κύκλος σεμιναρίων περιλαμβάνει τέσσερις θεματικές ενότητες :

Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας (Τετάρτη 20/3/24)
Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού (Δευτέρα 8/4/24)
Κοστολόγηση (Δευτέρα 22/4/24)
Πωλήσεις και τεχνικές Marketing (Δευτέρα 13/5/24)
Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται αυτός ο κύκλος σεμιναρίων και απευθύνεται στοχευόμενα στους επαγγελματίες. Με την ολοκλήρωση του οι επιχειρηματίες θα έχουν εκπαιδευτεί στις βασικές αρχές διοίκησης μιας επιχείρησης και θα αποκτήσουν δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να λάβουν τις απαραίτητες στρατηγικές αποφάσεις για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους.

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ε.Ν.Α.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Συμπλοκή ανηλίκων σε δομή κοντά στο κέντρο της Λάρισας – Ένας τραυματίας στο νοσοκομείο

Επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε χθες το απόγευμα της Δευτέρας, σε δομή φιλοξενίας ανήλικων ασυνόδευτων προσφύγων, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *