Δευτέρα , 22 Απριλίου 2024
Ακολουθήστε μας στο facebook

Σήμερα στη Θεσσαλονίκη η ημερίδα του ΔΙ.ΠΑ.Ε. με θέμα “Γυναίκα και ηγεσία”

Η Επιτροπή Ισότητας των Φύλων και Καταπολέμησης των Διακρίσεων του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) διοργανώνει σήμερα, Τετάρτη 3 Απριλίου 2024, στις 12:00, στην Αίθουσα Φίλιππος της Αλεξάνδρειας Πανεπιστημιούπολης του ΔΙ.ΠΑ.Ε. στη Σίνδο, εκδήλωση με θέμα «Γυναίκα και Ηγεσία».

Η Επιτροπή Ισότητας των Φύλων και Καταπολέμησης των Διακρίσεων του ΔΙ.ΠΑ.Ε., η οποία συγκροτήθηκε το 2022, αποτελεί συμβουλευτικό όργανο του Πανεπιστημίου και έχει ως στόχο «την προώθηση της ισότητας των φύλων και της καταπολέμησης των διακρίσεων με βάση το φύλο, την φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, τη θρησκεία ή τις πεποιθήσεις, την κατάσταση υγείας/αναπηρίας, την ηλικία ή τον γενετήσιο προσανατολισμό» σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας και σε όλες τις διαδικασίες της ακαδημαϊκής ζωής του Πανεπιστημίου.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του Σχεδίου δράσεων για την Ισότητα των Φύλων (ΣΔΙΦ) του ΔΙ.ΠΑ.Ε., που έχει συντάξει η Επιτροπή, με στόχο την προώθηση και διασφάλιση της ουσιαστικής ισότητας στις εκπαιδευτικές, ερευνητικές και διοικητικές διαδικασίες του Ιδρύματος, καθώς και τον προβληματισμό σε θέματα ισότητας των φύλων.

www.thestival.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο βαθυκόκκινος “σούπερ” χυμός από παντζάρι ρίχνει την πίεση και προστατεύει την καρδιά

Το βραστό παντζάρι σίγουρα κατέχει μια θέση στις σαλάτες του φθινοπώρου. Θα λέγαμε μάλιστα πως …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *