Σάββατο , 21 Μαΐου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Σκάνδαλο μεγατόνων στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων

Συνεδρίαση οικονομικής επιτροπής έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τρίτη 09/11 στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων με συνολικά 14 θέματα συζήτησης, εκ των οποίων τα 6 θέματα αφορούν ορισμούς πληρεξούσιων δικηγόρων για θέματα του Δήμου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviathema.gr, σκάνδαλο μεγατόνων έχει ξεσπάσει στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων για την περίοδο Δημαρχίας Γιάννη Μπουροδήμου, αφού τον Μάρτιο του 2014, φαίνεται να έχει συνάψει προφορικές συμβάσεις εργασίες με εργολήπτες άνω των 300.000 ευρώ.

Μεταξύ άλλων τα έργα αφορούσαν, την επέκταση ενός τοιχίου στον Μίστρο, έργο ύψους 140.000 ευρώ καθώς και μια κατασκευή στεγάστρου στο χωριό Γλυφάδα έργο ύψους 44.000 ευρώ.

Φυσικά οι εργολήπτες δεν πληρώθηκαν, αφού οι προφορικές συμβάσεις δεν υφίστανται με αποτέλεσμα να κινηθούν νομικά απέναντι στον Δήμο, οπότε και την Τρίτη 09/11 η οικονομική επιτροπή θα πρέπει να προχωρήσει σε αναθέσεις δικηγόρων για την υπεράσπιση του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων.

Το μόνο που μένει είναι για το πως θα κινηθεί ο Δήμος και ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς, μετά την εκδίκαση αυτών των υποθέσεων, απέναντι στον πρώην Δήμαρχο Γιάννη Μπουροδήμο….

Ακολουθούν αποκλειστικά έγγραφα των μηνύσεων που έχουν κατατεθεί στο Εφετείο Πειραιά για το θέμα αυτό:

eviathema.gr

Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων

Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων

Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων

Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων

Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων

Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων

Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων

eviathema.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδα: 26.500.000 € σε νέες δράσεις για την στήριξη ΑΜΕΑ

Δράσεις για τη στήριξη Ατόμων με Αναπηρίες με εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις ύψους26.500.000 € ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *