Πέμπτη , 8 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2022: Ευχαριστήριο Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών

Ανακοίνωση από το Σύλλογο Αγιοευθυμιωτών

Τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2022 πέρασαν στην ιστορία ως τα πιο πλούσια σε αριθμό και ποιότητα εκδηλώσεων και σίγουρα από τα πλέον πετυχημένα στην μακρόχρονη πορεία του θεσμού.

Μετά από δυο χρόνια, που το πρόγραμμά τους ήταν προσαρμοσμένο στις ειδικές συνθήκες που επικρατούσαν σε όλο τον πλανήτη, είχαμε την χαρά τα φετινά ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ να επανέλθουν στην γνωστή κανονικότητά τους και να απολαύσουμε –πέραν όλων των άλλων- τις δυο «εμβληματικές» εκδηλώσεις: τη μεγάλη δημοτική βραδιά και τον ημιορεινό αγώνα δρόμου Mionia Run.

Τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2022 διήρκεσαν από τις 5 έως τις 21 Αυγούστου, με εκδηλώσεις κάθε ημέρα και με διπλές σε αρκετές ημέρες. Με τον καιρό σύμμαχο καθ’ όλη τη διάρκειά τους, σημείωσαν μεγάλη επιτυχία. Με την ολοκλήρωσή τους, ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι συνετέλεσαν με οποιονδήποτε τρόπο στην επιτυχή πραγματοποίησή τους και πιο συγκεκριμένα:

Τον γνωστό Stand Up Comedian Αριστοτέλη Ρήγα για την αφιλοκερδή παρουσία του στην εξαιρετική παράστασή του «Και το όνομα αυτού» με την οποία ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις μας.
Τον Συμεών Σταμπουλού (Φιλόλογος-Νεοελληνιστής) τόσο για την παρουσία του όσο και για την ουσιαστική συμβολή του στον προγραμματισμό της εκδήλωσης με θέμα «Οι νέοι διαβάζουν Γιάννη Σκαρίμπα και παίζουν με τα χαρτονόμουτρά του».
Τον Δημήτρη Παλούκη (Φιλόλογος-Συγγραφέας) για την επιμέλεια της παρουσίασης των μαθητών στην εκδήλωση «Οι νέοι διαβάζουν Γιάννη Σκαρίμπα και παίζουν με τα χαρτονόμουτρά του» αλλά και για την ουσιαστική συμβολή του στην παρουσίαση του βιβλίου «Τυφλή Δικαιοσύνη» του Εμμανουήλ Λυκούδη.
Τον Γιάννη Κολιαβά (Γυμνασιάρχη Γυμνασίου Άμφισσας) τόσο για την προσφορά του βιντεοπροβολέα όσο και για την προετοιμασία των παρουσιάσεων που συνόδευαν τις δυο προαναφερόμενες εκδηλώσεις.
Τους μαθητές Ευαγγελία Κοκκίνου, Ανζελίνα Νταούτι, Αναστασία Σολτάτου και Αριστείδη Τσώκο για την πετυχημένη παρουσίαση –από τη δική τους σκοπιά- όψεων της γραφής του Σκαρίμπα.
Τον νεαρό καραγκιοζοπαίχτη Νίκο Τσούρτη για την αφιλοκερδή παρουσία του στην παράσταση θεάτρου σκιών «Ο Καραγκιόζης…Κλέφτης».
Τους μικρούς Παναγιώτη, Δημήτρη και Κωνσταντίνο Δουλγερίδη για την συμμετοχή τους στην παράσταση θεάτρου σκιών.
Τους νεαρούς Κατερίνα Κούκου και Θοδωρή Σούφρα για την μουσική σύμπραξή τους στην παραπάνω παράσταση.
Την εκπαιδευτικό Μαρία Κονιτοπούλου για την επιμέλεια (στο σύνολό της) της πολύ ωραίας παράστασης θεάτρου σκιών.
Τον ψυχολόγο Θάνο Καλογιάννη και την ιατρό Έφη Λαλλά για την υλοποίηση της ημέρας ευαισθητοποίησης για την άνοια και την πραγματοποίηση πλήθους tests (ερωτηματολόγια) σε άτομα άνω των 60 χρονών.
Τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας «Οι Άγιοι Ανάργυροι», τον Πρόεδρό του Δημήτρη Κωνσταντίνου, τον ιατρό Δημήτρη Μπουργανό και την μονάδα αιμοληψίας του Γ.Ν. Άμφισσας για τη διοργάνωση της εθελοντικής αιμοδοσίας καθώς και τους αιμοδότες που συμμετείχαν σ’ αυτή.
Τον Κώστα Παπακωνσταντίνου, την Ιωάννα Λαζογεώργου και την Ένωση Σκακιστών Άμφισσας καθώς και τους συμμετέχοντες στην πετυχημένη βραδιά σκακιού.
Τους συμμετέχοντες στην εκδρομή στο Vagonetto και στην Παύλιανη.
Τον Πάνο Βαλαβάνη (Ομότιμος Καθηγητής στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών) για την συμμετοχή του στην παρουσίαση του βιβλίου «Τυφλή Δικαιοσύνη».
Την Ευαγγελία Λ. Κοκκίνου-Παναρίτη (Καθηγήτρια Πληροφορικής, από τους φίλους της Δημ. Βιβλιοθήκης Άμφισσας) για την συμμετοχή της στην ίδια βιβλιοπαρουσίαση.
Την Χριστίνα Ευαγ. Παλούκη (Ασκούμενη Δικηγόρος) για την παρέμβασή της στην παραπάνω βιβλιοπαρουσίαση.
Την Κατερίνα Θανοπούλου (Εκπαιδευτικός-Συγγραφέας) και τις Εκδόσεις ΑΠΑΡΣΙΣ για την συνεργασία τους στην παρουσίαση του βιβλίου «Τυφλή Δικαιοσύνη».
Τα δυο χορευτικά τμήματα της Αγίας Ευθυμίας και την χοροδιδάσκαλό τους Ζέφη Μιχαηλίδη για την εξαιρετική παρουσίαση παραδοσιακών χορών.
Την Δέσποινα Παπαϊωάννου και το προσωπικό της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Ν. Φωκίδας για την υλοποίηση του Παιδότοπου-Εργαστηρίου για παιδιά.
Την Κινηματογραφική Λέσχη Ιτέας για την παραχώρηση της ταινίας «Ο ράφτης».
Την Τροχαία Άμφισσας για την συμβολή της στην ομαλή διεξαγωγή της ποδηλασίας.
Τον Παναγιώτη Καραχάλιο (καφενείο-παντοπωλείο Ο ΚΟΥΚΛΟΣ) για το κέρασμα των παιδιών που συμμετείχαν στην ποδηλασία καθώς και την προσφορά της μαναβικής που χρησιμοποιήθηκε στην πεζοπορία.
Τον π. Σταμάτη Λαλλά και τα παιδιά του Μαρία, Γεωργία, Ειρήνη και Γιώργο για την εξαιρετική μουσική εκδήλωση «Καλώς ανταμωθήκαμε» που μας πρόσφεραν.
Τον μουσικό Μανώλη Παλιάκη για την συμμετοχή του στην ίδια εκδήλωση.
Τον Στάθη Καραηλιά (ταβέρνα ΠΙΘΑΡΙ) για το ψήσιμο του αρνιού που προσφέραμε στην πεζοπορία.
Το Πολιτιστικό Κέντρο των Εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ και κυρίως τους συμμετέχοντες στην θεατρική ομάδα και τον σκηνοθέτη Δημήτρη Δεγαΐτη για την θαυμάσια θεατρική παράσταση «Πώς είπατε κύριε Σαίξπηρ» που μας πρόσφεραν.
Την ΕΥΔΑΠ ΑΕ για την χορήγηση λεωφορείου και αυτοκινήτου Jumper με τα οποία μετακινήθηκε η θεατρική ομάδα και μεταφέρθηκαν τα σκηνικά για την προαναφερθείσα παράσταση.
Τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν τόσο στη δημοτική όσο και στη λαϊκή βραδιά για τις άρτιες εμφανίσεις τους που μας χάρισαν δυο ιδιαίτερα πετυχημένες εκδηλώσεις.
Τον βετεράνο καλαθοσφαιριστή και νυν προπονητή Ηλία Χατζή για την παρουσία του στη βραδιά μπάσκετ.
Την ομάδα μπάσκετ των κοριτσιών του ΓΕΛ Άμφισσας και τους καθηγητές τους για την παρουσία τους στη βραδιά μπάσκετ.
Τους νέους μας Παύλο Καπετανάκη, Βίλλη Καρανάσου, Στάθη Κυριάκη και Ζαφείρα Παλούκη που, ως οργανωτική επιτροπή του Mionia Run, για μήνες μόχθησαν (κυριολεκτικά) διαμορφώνοντας δυο μεγάλες διαδρομές (24,7 και 9,5 χλμ.), βρήκαν χορηγούς, ασχολήθηκαν με τα πάρα πολλά πράγματα που χρειάζεται ένας τέτοιος αγώνας και διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία τον 3ο Ημιορεινό Αγώνα Δρόμου Mionia Run. Στην προσπάθειά τους αυτή είχαν την συμπαράσταση πολλών ακόμη νέων αλλά και μεγαλύτερων. Για όλα αυτά που δεν μπορούν να αναφερθούν σε ένα γενικό ευχαριστήριο θα υπάρξει αναφορά σε ειδική ανακοίνωση-ευχαριστήριο για το Mionia Run.
Τους χορηγούς του βραβείου «Επαμεινώνδας Ρουμάνης» Ρόη και Τίμο Σπ. Λύτρα.
Την χορηγό του βραβείου «Γεώργιος Χατζής-Νίκος Κυριακού» Σωσώ Νικ. Κυριακού.
Τους χορηγούς των εκδηλώσεων: ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΕ, Αλεξάνδρα Γλυμή-Κοσκόρου (Εργαστήριο Γαλακτοκομικών ΠΑΝΩ ΑΛΩΝΙΑ-Αγία Ευθυμία), ΕΥΔΑΠ ΑΕ, ΜΥ ΚΤΕΟ, Στελλίνα Ψιμούλη (Φαρμακείο-Άμφισσα) και «Ανώνυμη» συγχωριανή μας.
Τον Δήμαρχο Δελφών Παναγιώτη Ταγκαλή και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δικτύου Δελφών Νίκο Κατσικούλη για την κάλυψη μέρους των δαπανών μέσω του ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΕΛΦΩΝ.
Τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό και τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας Γιώργο Δελμούζο για την κάλυψη μέρους των δαπανών μέσω του Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε.
Την Κοινότητα Αγίας Ευθυμίας για την παραχώρηση των κοινοτικών χώρων που πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις.
Όλους όσοι βοήθησαν στη λαχειοφόρο αγορά είτε με την αγορά λαχνών, είτε με την προσφορά δώρων, είτε και με τα δυο.
Τους Μάρθα Βλαχοδήμου, Ρούλα Κουτσού, π. Σταμάτη Λαλλά, Εύη Λιόλιου, Κορνηλία Μπετεινάκη και Μαίρη Τζανάκη για τη διάθεση λαχνών.
Τον π. Χρήστο Λυκουρέση και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Αγίας Ευθυμίας για την συμβολή τους στις δυο πετυχημένες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στον προαύλιο χώρο του Ι. Ν. του Αγίου Ευθυμίου.
Όλα τα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα που, άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο, πρόβαλαν τις εκδηλώσεις μας συμβάλλοντας στην επιτυχία τους.
Τους εθελοντές που βοήθησαν στην επιτυχία των ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΩΝ 2022 και ιδιαίτερα τον τ. Πρόεδρο της Κοινότητας και Δημοτικό Σύμβουλο Δ. Δελφών Ανδρέα Σολτάτο.
Όλους όσοι (και ήταν πολλοί) μας τίμησαν με την παρουσία τους συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά.
Ζητάμε συγγνώμη για τυχόν λάθη και παραλείψεις και ανανεώνουμε την συνάντησή μας με όλους για το επόμενο καλοκαίρι, στα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2023. Μέχρι τότε περιμένουμε τις ιδέες σας.

Σας ευχαριστούμε πολύ και πάλι.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Μπλόκο αγροτών στον αυτοκινητόδρομο Ε65

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Ε65, λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *