Πέμπτη , 30 Ιουνίου 2022
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Στα “Καραϊσκάκεια” συμμετέχει η χορευτική ομάδα των ωφελουμένων του JOIN US

Η Εταιρεία JOIN US ΟΕ ανταποκρίνεται πάντοτε και συμμετέχει ενεργά σε όλα τα δρώμενα της πόλης, αποβλέποντας αφενός, στην ισότιμη συμμετοχή των ατόμων με αναπηρία στα κοινά, αφετέρου στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για την αποδοχή της αναπηρίας ως μια μορφή της πραγματικότητας.

Το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ της JOUN US OE θα λάβει μέρος στα 54η Διεθνής Γιορτή Πολιτισμού “Καραϊσκάκεια” που διοργανώνονται από την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας, με μια σειρά καθημερινών εκδηλώσεων.

Την Παρασκευή 24/06/2022 και ώρα 21:00, η χορευτική ομάδα των ωφελουμένων του JOIN US θα παρουσιάσει δύο παραδοσιακά τραγούδια από την περιοχή της Θεσσαλίας ‘’την Μαρουσιάνα’’ και ‘’τα κουκιά’’ και ένα από την Τήλο ‘’ τις καμάρες’’.

Αξίζει να επισημάνουμε, ότι σε αυτή την πολιτιστική εκδήλωση έχει για πρώτη φορά συμμετοχή ομάδα από άτομα με αναπηρία.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να στηρίξετε με την παρουσία σας την προσπάθεια των παιδιών μας. Μια προσπάθεια που διήρκησε μια ολόκληρη χρονιά, όπου τα παιδιά γνώρισαν τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα του λαού μας, κοπίασαν και διασκέδασαν.

Έφτασε λοιπόν η στιγμή, οι κόποι των παιδιών, των θεραπευτών και των δασκάλων χορού να ανταμειφθούν με το πιο ζεστό σας χειροκρότημα.

Σας περιμένουμε όλους!!!

JOIN US ΟΕ

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδα: 125 νέα κρούσματα κορονοϊού…

Τα νέα κρούσματα κορονοϊού που καταγράφηκαν  στη Φθιώτιδα είναι πολλά. Με βάση την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ που …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *