Σάββατο , 4 Δεκεμβρίου 2021
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Stand Up Chemistry… με την αρωγή του ΝΠΔΔ του Δήμου Ξηρομέρου

Συνδέεται η ψυχαγωγία με τη μάθηση;

Η διαδραστική παράσταση StandUp Chemistry του χημικού – ηθοποιού Δρ. Γιάννη Γουλέ, εισάγει τα παιδιά στον κόσμο της χημείας με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Δύο άνθρωποι τόσο αταίριαστοι όσο το λάδι και το νερό ‘πειραματίζονται’ μέχρι να τα βρούνε, ένας πατέρας προσπαθεί να πείσει τον γιο του να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό και εκείνος φτάνει μέχρι…. το Χημείο του Κράτους για να αποδείξει την αξία του. Τέλος, ένας… Γάλλος κατάσκοπος με το όνομα Οξύ Ζενέ μπλέκει σε μια τρελή καταδίωξη!

Τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά… κι η κωμωδία γίνεται η καλύτερη αφορμή για βιωματική μάθηση. Γιατί όλα είναι θέμα χημείας!

Οι δέκα παραστάσεις πραγματοποιούνται με την αρωγή του ΝΠΔΔ του Δήμου Ξηρομέρου… από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 έως και την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 στο: Δημοτικό Αστακού, Γυμνάσιο Αστακού, Δημοτικό Φυτειών, Λύκειο – Γυμνάσιο Φυτειών, Δημοτικό Μύτικα, Δημοτικό Κανδήλας.

Τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσής Ελλήνων Χημικών, της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και του Πανελλήνιου Σωματείου Ατόμων με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητα ADHD Hellas.

Λίγα λόγια για το ΘΕΑΤΡΟΝΙΟ.

Το ΘΕΑΤΡΟΝΙΟ είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια και οργάνωση της επιστημονικής παράστασης. Από το 2015, συνεργάστηκε με 280 σχολικές μονάδες και κοινωνικά ιδρύματα. Στόχος είναι οι φυσικές επιστήμες να γίνουν προσιτές σε όλους τα παιδιά.

Συντελεστές.

Κείμενο – παρουσίαση: Δρ. Γιάννης Γουλές
Σκηνοθεσία: Στέλιος Χλιαράς
Μουσική: Γιάννης Ζουγανέλης
Παιδαγωγική επιμέλεια: Ναταλία Λύτρα MSc
Eπιμέλεια κειμένου: Ελπίδα Μηναδάκη

Η παράσταση λαμβάνει χώρα σε σχολεία. Απευθύνεται σε παιδιά από Α’ Δημοτικού έως και το Λύκειο, ενώ προσαρμόζεται ανάλογα με τη σχολική βαθμίδα και την τάξη.

ΘΕΑΤΡΟΝΙΟ
Γραφείο Επικοινωνίας.
Βεργοβίτσης 8-10, Γκύζη 210 6470003 / info@theatronio.gr / www.theatronio.gr / www.facebook.com/theatronio

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Στη Λαμία οι Πανελλήνιοι Αγώνες στο Σκάκι ανδρών και γυναικών!

Η Λαμία έχει την τιμή να φιλοξενήσει άλλη μια σπουδαία διοργάνωση πανελλήνιας εμβέλειας. Πρόκειται για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *