Κυριακή , 24 Σεπτεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Στεγάστηκε επιτέλους η Αντικαρκινική Φωκίδας

Μετά από πολύμηνες συζητήσεις μεταξύ του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανού, του Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κ. Γιώργου Δελμούζου και της Προέδρου του Παραρτήματος Φωκίδας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας κ. Γεωργίας Καπαρέλη, για την αναγκαιότητα στέγασης του Παραρτήματος, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι η έδρα του βρίσκεται πλέον εντός των εγκαταστάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας”, αναφέρει το Παράρτημα Φωκίδας της ΕΑΕ σε ενημερωτικό το δελτίο, στο οποίο σημειώνει επίσης τα ακόλουθα:

“Η Οικονομική Επιτροπή της ΠΣΤΕ, έκανε δεκτή τη σχετική εισήγηση κι έλαβε την υπ’ αριθ. 710/25/27.06.23 απόφασή της, σύμφωνα με την οποία παραχωρείται ο χώρος του πρώην κυλικείου στην έδρα του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας, στην οδό Γιδογιάννου 31 (ισόγειο), για την κάλυψη των αναγκών του Παραρτήματος.

Στα 5 χρόνια λειτουργίας του Παραρτήματος, η εξεύρεση χώρου αποτελούσε πάγιο αίτημα, καθώς οι συναντήσεις, με κάθε ενδιαφερόμενο, που αναζητά επίλυση στα δύσκολα θέματα που αφορούν τη νόσο, απαιτούν διακριτικότητα και εχεμύθεια.

Εξαιρέτως, ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Γιώργο Δελμούζο για την αμέριστη κατανόησή του και την καθοριστική συνδρομή του προς την υλοποίηση του αιτήματος και τον Περιφερειάρχη Στ. Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό, ο οποίος με γνώμονα την ευαισθησία και την αγάπη για τον συνάνθρωπο, επιτάχυνε τη λήψη της ανωτέρω απόφασης”.

“Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με πάθος και αυταπάρνηση τον σκοπό μας, με κύριο στόχο να προάγουμε τον αντικαρκινικό αγώνα και να περάσει με κάθε τρόπο στην κοινωνία η πρόληψη της νόσου”, καταλήγει το Παράρτημα Φωκίδας της ΕΑΕ.

www.fokidanews.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: 1ο Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

  1ο Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στη Στερεά Ελλάδα από το Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *