Κυριακή , 4 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Στην κοινότητα Δρακότρυπας 23.000 ευρώ δωρεά από την ΔΕΗ

Σε αποδοχή δωρεών ύψους περίπου 23.000 ευρώ από τη ΔΕΗ Ανανεώσιμες (Υπηρεσία Αιολικού Πάρκου Καρδίτσας) προς το Δήμο Μουζακίου για την εκτέλεση έργου, εργασιών και προμηθειών για την Τ.Κ. Δρακότρυπας προχώρησε με απόφασή της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου στη συνεδρίαση της 9ης Αυγούστου.

Ειδικότερα οι δωρεές αφορούν τα ακόλουθα:

α) το ποσό των 1.500,00€, για την προμήθεια ενός φορητού απινιδωτή στην Τ.Κ. Δρακότρυπας. Η δωρεά θα εκταμιευτεί μετά την έκδοση από το Δήμο του σχετικού παραστατικού χορηγίας.

β) το ποσό των 14.500,00€ για την κατασκευή αποδυτηρίων γηπέδου στην Τ.Κ. Δρακότρυπας. Η μελέτη που απαιτείται για την κατασκευή του ανωτέρω έργου θα αναληφθεί από τον Δήμο, το δε ποσόν θα καταβληθεί στον Δήμο, μετά την ολοκλήρωση του έργου.

γ) το ποσό των 6.262,00€ για την ανακαίνιση της στάσης στην είσοδο της Τ.Κ. Δρακότρυπας και το ποσό των 750,00€ για την προμήθεια ενός κλιματιστικού στο γραφείο της Τ.Κ. Δρακότρυπας.

www.karditsalive.net

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Τα εγκαίνια του νέου χώρου του βιβλιοπωλείου “ΣΟΦΙΑΝΟΣ pen-paper” [ΦΩΤΟ]

Παρουσία πολλών φίλων, γνωστών και πελατών πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του βιβλιοπωλείου ΣΟΦΙΑΝΟΣ pen-paper στη Λαμία. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *