Δευτέρα , 4 Μαρτίου 2024
Ακολουθήστε μας στο facebook

Στην πρόσληψη 26 ατόμων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου, συμβασιούχων στην Π.Ε. Καρδίτσας

Στην πρόσληψη 26 ατόμων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως 5 Μαΐου 2024 για την υποστήριξη του έργου των επιτροπών Κρατικής Αρωγής και την αντιμετώπιση των αυξημένων, έκτακτων και επειγουσών αναγκών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις, πλημμύρες) σε Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας στις 4 και 5-9-2023 προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ειδικότερα πρόκειται να προσληφθούν άτομα για τις ακόλουθες ειδικότητες:

ΠΕ Γεωτεχνικών/ Γεωπόνων (7)

ΠΕ Μηχανικών (8)

ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού (3)

ΠΕ Διοικητικού (2)

ΠΕ Οικονομικού (4)

ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού (1)

ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού (1)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στο Τμήμα Γραμματείας της Διεύθυνσης Διοικητικού-Οικονομικού (οδός Κουμουνδούρου 29, 3ος όροφος, Γραφείο 4, Καρδίτσα) Η αίτηση συμμετοχής επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και η ευθύνη της ορθής συμπλήρωσής της είναι αποκλειστικά του υποψηφίου.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για μία θέση μίας κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ) και μίας μόνο ειδικότητας. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών και ειδικοτήτων προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι διάρκειας τριών ημερών και συγκεκριμένα από 13 έως και 15 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 15:00 μ.μ.

Η πρόσληψη του προσωπικού θα γίνει με απόφαση του Περιφερειάρχη, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 36 του Ν.4765/2021, όπως ισχύει.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, λόγω μεταφοράς τμημάτων ανεμογεννητριών

  Η ενημέρωση από την Αστυνομία για τις οροσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *