Σάββατο , 25 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Στην πρόσληψη δύο (2) ατόμων προχωρά ο Δήμος Καρπενησίου στους παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς

Στην πρόσληψη δύο (2) ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας προχωρά ο Δήμος Καρπενησίου στους παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου συμπεριλαμβανομένου και του ΒΝΣ Καρπενησίου-Δ.Υ.Π.Α καθώς υπάρχει άμεση ανάγκη πρόσληψης.

Ειδικότερα, οι θέσεις αφορούν ένα άτομο ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων λόγω άδεια λοχείας της υπαλλήλου που υπηρετεί στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου και ένα άτομο ΥΕ Προσωπικού καθαριότητας εσωτερικών χώρων λόγω συνταξιοδότησης του ήδη υπάρχοντος προσωπικού. Οι ανωτέρω προσλήψεις κρίνονται απαραίτητες για την απορρόφηση των βρεφών που συμπληρώνουν το όριο ηλικίας εισαγωγής στους παιδικούς σταθμούς.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε, λαμβάνοντας υπόψη τη βεβαίωση της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, ότι στον προϋπολογισμό του Δήμου οικονομικού έτους 2023, υπάρχουν εγγεγραμμένες αδιάθετες πιστώσεις για την κάλυψη της δαπάνης μισθοδοσίας των ανωτέρω, καθώς και ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου «Προσωπικό για κατεπείγουσες εποχικές ή πρόσκαιρες ανάγκες Ο.Τ.Α. επιτρέπεται η πρόσληψη υπαλλήλου αντίστοιχης ειδικότητας με σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, κατά παρέκκλιση των σχετικών διατάξεων, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών που εμφανίζονται σε περιπτώσεις απουσίας τακτικού, μοναδικού στον κλάδο υπαλλήλου, λόγω κυήσεως, τοκετού και μητρότητας, αργίας ή διαθεσιμότητας και για το χρονικό διάστημα διάρκειας του κωλύματος.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Διαδικτυακή ημερίδα του Δ. Ξηρομέρου με θέμα: «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά & τα εμβόλια» την Τρίτη 28 Μαρτίου

Ο Δήμος Ξηρομέρου σε συνεργασία με τους Δήμους Αργοστολίου, το Δήμο Ευρώτα, το Δήμο Πύργου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *