Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για την πολυκλαδική έκθεση Thessaly Expo στην Καρδίτσα

Εγκαινιάζεται στις 7 Οκτωβρίου στις καπναποθήκες

 

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για την πολυκλαδική έκθεση Thessaly Expo, την οποία διοργανώνει από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου στην Καρδίτσα η ΔΕΘ-Helexpo σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον δήμο Καρδίτσας και το Επιμελητήριο Καρδίτσας. Η διοργάνωση έχει συγκεντρώσει μεγάλο επιχειρηματικό ενδιαφέρον και αναμένεται να αναδειχθεί σε εφαλτήριο προβολής του επιχειρείν της ευρύτερης περιοχής.

Τρόφιμα-ποτά, αγροτικά προϊόντα και εξοπλισμός, τουρισμός-αγροτουρισμός, δομικά υλικά, ενέργεια, τεχνολογία, οχήματα, οικιακός εξοπλισμός, ένδυση και αξεσουάρ, καλλυντικά και υπηρεσίες-φορείς συνθέτουν το εκθεσιακό περιεχόμενο της Thessaly Expo.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα δοθεί η δυνατότητα στους τοπικούς παραγωγούς να αναδείξουν τα προϊόντα τους, ενώ θα προβληθεί ο ορεινός και εναλλακτικός τουρισμός της ευρύτερης περιοχής, καθώς και η παράδοσή της και η στενή της σύνδεση με τον αγροδιατροφικό τομέα.

Πλούσιο είναι και το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων, με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Καρδίτσας και χορευτικά παραδοσιακά συγκροτήματα να πρωταγωνιστούν, ενώ θα πραγματοποιηθεί και μεγάλη συναυλία.

Χρυσός Χορηγός της Thessaly Expo είναι η Συνεταιριστική Τράπεζα της Καρδίτσας, ενώ η έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Υποστηρικτής είναι η εταιρεία Θεόνη. Η είσοδος στη Thessaly Expo, η οποία φιλοξενείται στις Καπναποθήκες της Καρδίτσας, θα είναι ελεύθερη.

Η ΔΕΘ-Helexpo φιλοδοξεί με την έκθεση αυτή να δημιουργήσει έναν ακόμα περιφερειακό εκθεσιακό πόλο προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικότητας και οικονομίας.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Κίνα: Βγήκαν τα τανκς στους δρόμους για τις αντιδράσεις κατά της πολιτικής της «μηδενικής COVID»

Ανησυχία προκαλεί η εμφάνιση των τανκς στους δρόμους πόλεων της Κίνας, όπως η Σανγκάη, η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *