Δευτέρα , 29 Μαΐου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Στις 7 το βράδυ την Τετάρτη 10 Μαίου στο Λιδωρίκι συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Δωρίδας

Στις 7 το βράδυ την Τετάρτη 10 Μαίου στο Λιδωρίκι συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Δωρίδας.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αναλυτικά

Έγκριση του αναμορφωμένου πίνακα στοχοθεσίας (ΟΠΔ) οικονομικού έτους 2023 του Δήμου Δωρίδος. (Εισηγητής: Αν. Προϊστάμενος Διεύθυνσης Οικονομικής Διαχείρισης και Ανάπτυξης, κ. Λάμπος Παναγιώτης)
Ορισμός υπαλλήλων για τη διεξαγωγή της Ταμειακής Διαχείρισης και διαχειριστή των χρηματοδοτουμένων έργων (ΠΔΕ) του Δήμου Δωρίδος μέσω της Τράπεζας Ελλάδος και για τη διεξαγωγή της Ταμειακής Διαχείρισης λοιπών τραπεζικών ιδρυμάτων. (Εισηγητής: Αν. Προϊστάμενος Διεύθυνσης Οικονομικής Διαχείρισης και Ανάπτυξης, κ. Λάμπος Παναγιώτης)
Αποδοχή της ΚΥΑ 38609 ΕΞ 2023/10.03.2023 (ΦΕΚ 1432/10.03.2023 τεύχος Β’) Καθορισμός όρων, προϋποθέσεων, τεχνικών θεμάτων, αναγκαίων λεπτομερειών και διαδικασίας για την παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας, όχθης, παρόχθιας ζώνης, υδάτινου στοιχείου θάλασσας, λιμνοθάλασσας, λίμνης και πλεύσιμου ποταμού όπως ισχύει.
– Καθορισμός χώρων για τη μεταβίβαση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας σε τρίτους περιόδου 2023-2025 κατόπιν δημοπρασίας, για την εγκατάσταση τροχήλατων καντινών – αυτοκινούμενων και την άσκηση δραστηριοτήτων που θα εξυπηρετούν τους λουόμενους και την αναψυχή του κοινού.

– Εξουσιοδότηση της Οικονομικής Επιτροπής για καθορισμό των τιμών ζωνών παραχώρησης και για την κατάρτιση των υπολοίπων όρων διενέργειας της πλειοδοτικής δημοπρασίας. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Γλυμίτσας Γεώργιος)

Έγκριση κατανομής πιστώσεων για τις λειτουργικές ανάγκες των Σχολικών Επιτροπών (Β΄ ΚΑΤΑΝΟΜΗ 2023). (Εισάγεται από τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας. Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Ε.Π. – Αντιδήμαρχος, κ. Γλυμίτσας Γεώργιος)
Επιλογή υδρονομέων άρδευσης στο Δήμο Δωρίδος, για το έτος 2023. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Γλυμίτσας Γεώργιος)

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Όλες οι καταβολές μέχρι 2 Ιουνίου – Συντάξεις και επιδόματα από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ και ΟΠΕΚΑ

Την ολοκλήρωση της καταβολής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων Ιουνίου 2023, που ξεκίνησε στο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *