Κυριακή , 24 Σεπτεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Στο σημερινό σκίτσο του Αρκά, βλέπουμε ένα υποψήφιο να μιλά με έναν ψηφοφόρο

Ο Αρκάς λέει «καλημέρα» με ένα νέο καυστικό προεκλογικό σκίτσο
Πολλές φορές, ο Αρκάς τοποθετείται με τον δικό το μοναδικό τρόπο για τα θέματα της επικαιρότητας. Άλλωστε έχουν περάσει μόλις λίγες μέρες από τότε που είχε βγάλει μία σειρά από τις δημιουργίες του με θέμα τις εκλογές.

Στο σημερινό σκίτσο βλέπουμε ένα υποψήφιο να μιλά με έναν ψηφοφόρο.

-Ελπίζω στην ψήφο σας, για να διώξουμε τους κλέφτες!

-Ενα, δύο, τρία τέσσερα…

Το νέο σκίτσο

Λίγα λόγια για αυτόν
Ο Αρκάς είναι Έλληνας σκιτσογράφος και συγγραφέας. Ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1980 δημοσιεύοντας τη σειρά «Ο Κόκκορας» στο περιοδικό Βαβέλ και στη συνέχεια στο «Παρά Πέντε» και στο «Μικρό Παρά Πέντε». Το έργο του αποτελείται κυρίως από σειρές με συγκεκριμένο θέμα – πρωταγωνιστές που δημοσιεύονται σε περιοδικά και εφημερίδες και συγκεντρώνονται στη συνέχεια σε άλμπουμ. Από τα έργα του ο Ισοβίτης έχει γίνει σειρά με μαριονέτες για την ελληνική τηλεόραση από τον Μάνθο Σαντοριναίο.

Δύο βιβλία του Πέτρου Μαρτινίδη αναφέρονται σε έργα του Αρκά, ένα από τα οποία έχει εικονογραφηθεί με strips από τη δουλειά του. Κατά καιρούς ασκήθηκε κριτική στο έργο του, κυρίως (αλλά όχι αποκλειστικά) από τον πολιτικό χώρο.

Οι επικρίσεις αφορούν κυρίως ορισμένα σκίτσα του που κατηγορήθηκαν ότι είναι «φοβικά». Μάλιστα, τον Ιούλιο του 2019 η σελίδα του στο Facebook, σύμφωνα με τον ίδιο, απενεργοποιήθηκε για διάστημα μίας εβδομάδας λόγω συνεχών αναφορών από χρήστες που κατηγόρησαν τις αναρτήσεις του.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: 1ο Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

  1ο Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στη Στερεά Ελλάδα από το Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *