Παρασκευή , 27 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας, προσφεύγει ο Δ. Μουζακίου για την υδροληψία από την πηγή «Γκούρα»

Πληρεξούσιο δικηγόρο που θα καταθέσει για λογαριασμό του Δήμου Μουζακίου, προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας, κατά αποφάσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και της επιτροπής του άρθρου 152, όρισε η Οικονομική Επιτροπή, σε έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίασή της.

Η Αποκεντρωμένη, όπως σας έχει ενημερώσει με αναλυτικό ρεπορτάζ το KarditsaLive.Net, είχε κάνει δεκτή προσφυγή της εταιρείας «ΘΕΟΝΗ Α.Ε.» και ουσιαστικά ακύρωσε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου που αφορούσε στη χορήγηση παράτασης παραχώρησης δικαιώματος υδροληψίας-εμφιάλωσης και εμπορίας ύδατος από την κοινοτική πηγή Γκούρα.

Κατά της απόφασης της Αποκεντρωμένης υπήρξε διοικητική προσφυγή του Δήμου Μουζακίου, στην Επιτροπή του Άρθρου 152, η οποία δεν την έκανε δεκτή στο σύνολό της.

Με αυτό ως δεδομένο αποφασίστηκε η υποβολή στο ΣτΕ, αίτησης ακύρωσης κατά της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας, Τμήμα Διοικητικού Οικονομικού Καρδίτσας και κατά της απόφασης της Επιτροπής του άρθρου152 του Ν.3463/2006 Ν. Μαγνησίας-Ν. Καρδίτσας. Ως εκ τούτου ορίστηκε πληρεξούσιος δικηγόρος ο κ. Νταλαμπίρας, που χειρίζεται από την αρχή το θέμα.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στο Κόμμα Λαμίας ο Γ.Γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Θα συναντηθεί με επιτροπές πλημμυροπαθών και με κατοίκους του Κόμματος Λαμίας Σύμφωνα με ενημέρωση από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *