Τετάρτη , 18 Μαΐου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Στο Θέρμο το αναπτυξιακό Forum Τριχωνίδας – Από 11 έως 13 Μαρτίου

Η θεματολογία και το κύρος των εισηγητών και συμμετεχόντων δίνουν χαρακτήρα αναπτυξιακό στο Forum Τριχωνίδας που θα διοργανωθεί για πρώτη φορά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Οι Φίλοι του Μουσείου Ορεινής Τριχωνιδας” από 11-13 Μαρτίου 2022 στο Θερμό.

Κεντρικό θέμα είναι ” Οι τουριστικές υποδομές και οι οδικοί άξονες στην Τριχωνίδα ενώ θα αναλυθούν ακόμη 12 παράλληλες συνεδρίες με πολύ σπουδαία θέματα.

Οι σύγχρονες εξελίξεις στο φορολογικό και ασφαλιστικό χάρτη, τα εργαλεία προβολής του τόπου μας και οι μέθοδοι ανάπτυξης της τοπικής επιχειρηματικότητας,η αξιοποίηση της λίμνης Τριχωνίδας,τα προϊόντα τοπικών παραγωγών και οι εκδηλώσεις γευσιγνωσιας,ο θρησκευτικός τουρισμός,οι υπηρεσίες υγείας και άλλα πολλά σημαντικά θέματα θα παρουσιαστούν από 25 και πλέον εισηγητές.

Για τρεις ημέρες το Θερμό και η ευρύτερη περιοχή θα βρεθούν στο επίκεντρο των γεγονότων όχι μόνο στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό αφού ήδη έχουν οριστικοποιηθουν συμμετοχές από τρεις χώρες την Αμερική, την Αλβανία και την Γερμανία.

Το ταξίδι της ενημέρωσης και πληροφόρησης συνεχίζεται με πολλά οφέλη για τον τόπο.

Πληροφορίες στο 6932883048

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

“Πανελλήνιος διασυρμός για το Rally Acropolis”…Κόβονται ειδικές και στον Δήμο Μακρακώμης γιατί δεν πλήρωσαν τις υποχρεώσεις…

Με αυτό τον τίτλο, “Πανελλήνιος Διασυρμός” αναφέρεται η “ΩΡΑ της ΦΩΚΙΔΑΣ” στο πρωτοσέλιδο της αναφορικά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *