Κινητοποίηση προγραμματίζουν στον Βόλο σήμερα Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα στην Πλατεία Ελευθερίας σωματεία, αγρότες, φοιτητές και συνταξιούχοι για αυξήσεις στους μισθούς, ενάντια στην ακρίβεια και στους πλειστηριασμούς.
Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση, τη στιγμή που οι εργαζόμενοι αγωνιούν, που η κάθε λαϊκή οικογένεια έχει σφίξει το ζωνάρι όσο δεν πάει άλλο για να βγει ο μήνας, που είναι στο γράψε – σβήσε για το τι θα βάλει στο καλάθι του market, που εκτός από τα τιμολόγια της ΔΕΗ και του φυσικού αερίου προστέθηκαν και αυτά της ΔΕΥΑΜΒ σε εκείνα που δεν μπορούν να ανταποκριθούν, ο κατάλογος των αντιλαϊκών μέτρων δεν έχει τέλος.
Σύμφωνα με τα Σωματεία, η επικίνδυνη αυτή εξέλιξη είναι αποτέλεσμα των πολιτικών που ακολούθησαν όλες οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις, όπως ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ που παρέδωσε τα «κόκκινα» δάνεια στα αρπακτικά των funds και σε συνέχεια ο πτωχευτικός νόμος της κυβέρνησης της ΝΔ.
Την ανακοίνωση για την κινητοποίηση υπογράφουν το Συνδικάτο Μετάλλου «Μ. Παπαρήγας», ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Ν. Μαγνησίας, το Σωματείο Καθαριστριών – Καθαριστών, οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Μαγνησίας, ο Αγροτικός Σύλλογος Ριζομύλου, οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Γεωπονίας – ΠΤΕΑ και ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών.
magnesianews.gr