Τρίτη , 28 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Στον Βόλο θα βρίσκεται την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί στο Ergon Showground στο συγκρότημα Τσαλαπάτα το …βαν της αγάπης

Στον Βόλο θα βρίσκεται την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί στο Ergon Showground στο συγκρότημα Τσαλαπάτα το …βαν της αγάπης, μια Οργάνωση του Βολιώτη αθλητή Λευτέρη Παρασκευά προκειμένου να πραγματοποιήσει εκδήλωση ευαισθητοποίησης των μαθητών, για την υποστήριξη όσων έχουν ανάγκη, αλλά και την προστασία της φύσης και των ζώων.

Η οργάνωση «The Love Van» έχει χιλιάδες ώρες δράσης, εδώ και πολλά χρόνια, και είναι παρούσα σε δύσκολες στιγμές, όπου και όποτε χρειάστηκε. Τα μέλη της συνεργάστηκαν και εξακολουθούν να συνεργάζονται με όλους τους φορείς, σε στιγμές που όλοι χρειάζονται και δεν περισσεύει ούτε ένας άνθρωπος.

Ο Βολιώτης αθλητής μεγάλων αποστάσεων και η ομάδα του συνεργάστηκαν με επαγγελματίες στο χώρο του κινηματογράφου και σήμερα έχουν ολοκληρώσει δύο ντοκιμαντέρ μικρού μήκους, διάρκειας 15 λεπτών το καθένα. Το πρώτο ντοκιμαντέρ δίνει έμφαση στην καλή υγεία και την ευεργετική επίδραση της επαφής με τη φύση στον ανθρώπινο ψυχισμό και το δεύτερο ντοκιμαντέρ δίνει έμφαση στον εθελοντισμό και την προσφορά σε ευάλωτους συμπολίτες, με το παράδειγμα της κοινωνικής κουζίνας του The Love Van.

Με αφορμή αυτά τα δύο ντοκιμαντέρ, ο Λευτέρης Παρασκευάς με τον φίλο και συνοδοιπόρο του Άρη-Ελευθέριο Κατσούλη, Αθλητή Μαραθωνίου με αμαξίδιο και πτυχιούχο Ψυχολογίας, θα επισκεφθούν επτά πόλεις στην Ελλάδα, όπου θα προβάλουν τα ντοκιμαντέρ και θα συζητήσουν με τους μαθητές, φοιτητές της κάθε τοπικής κοινωνίας, με απώτερο στόχο την ευαισθητοποίησή τους. Σε κάθε πόλη, θα φιλοξενούνται και δύο ομιλητές/ομιλήτριες, γνωστοί στο κοινό της πόλης που θα αναλαμβάνουν να κινητοποιήσουν το κοινό.

Μαζί τους στην εκδήλωση του Βόλου θα είναι καλεσμένοι ομιλητές οι κ.κ. Νικόλαος Μαγγίτσης, και Βασίλης Ηλιόπουλος.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τίμησαν την επική Μάχη της Κλείσοβας, την κορυφαία ηρωική πράξη των «Ελεύθερων Πολιορκημένων»

Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου και ο Όμιλος Φίλων Ιστορικής Φορεσιάς και Οπλισμού «ο Λιάρος» τίμησαν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *