Παρασκευή , 23 Φεβρουαρίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Στον Βόλο βρίσκεται η Μάγδα Φύσσα, στο πλαίσιο των δράσεων που διοργανώνει ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Βόλου ενόψει της δίκης για τον θάνατο του Βασίλη Μάγγου

Στον Βόλο βρίσκεται η Μάγδα Φύσσα, στο πλαίσιο των δράσεων που διοργανώνει ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Βόλου ενόψει της δίκης για τον θάνατο του Βασίλη Μάγγου που θα διεξαχθεί στις 24 Ιανουαρίου, αλλά και της υπόθεσης των 12 διωκόμενων για τη διαδήλωση τον Ιούνιο του 2020 έξω από την ΑΓΕΤ, που θα εκδικαστεί στις 12 Φεβρουαρίου.

Χθες, δεκάδες κόσμου παραβρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης “26 πορτρέτα για το Βασίλη”. Όπως τονίζεται «
Ένας φόρος τιμής για εκείνους που χάσαμε και μια υπόσχεση αγώνα για να φτάσει αυτό που αρχίσαμε στο τέλος.
Οι κρατικές δολοφονίες, η δολοφονία του Βασίλη Μάγγου για εμάς δε σηματοδοτεί το μάταιο του αγώνα, αλλά την ανάγκη να πολεμήσουμε πιο στρατευμένα, πιο σκληρά και πιο επίμονα την επιχειρηματική και κρατική μαφία που καταστρέφει το περιβάλλον και τους όρους κοινωνικής ζωής της εργαζόμενης πλειοψηφίας, που μετατρέπει τις ζωές μας και τις πόλεις μας σε φέουδα εκμετάλλευσης.
Η μεγαλύτερη δικαίωση είναι η συνέχεια του αγώνα με μέσα και μορφές που θα υπερβαίνουν τα όρια που θέτουν κρατικοί, διαστικτοί και κατασταλτικοί μηχανισμοί, με βάση το κοινωνικά αναγκαίο.
Όλες/οι στον αγώνα για την καταδίκη των βασανιστών του Βασίλη και την επιβολή μιας δικαιοσύνης με κοινωνικό χαρακτήρα και όρους κινήματος.
Όλες/οι στον αγώνα για την υπεράσπιση και την έμπρακτη αλληλεγγύη σε όσους διώκουν και στοχοποιούν οι κρατικοί μηχανισμοί.
Όλες/οι στον αγώνα για να ορίσουμε εμείς πως θέλουμε να ζούμε στις πόλεις μας, να διώξουμε τα επενδυτικά αρπακτικά της LAFARGE και να υπονομεύσουμε την καταστροφική καπιταλιστική ανάπτυξη.
Όλες/οι στη διαδήλωση στις 20/01 στις 12:00 στην πλ. Ελευθερίας και στις 24/01 στις 09:00 στα δικαστήρια του Βόλου».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ξεκίνησαν οι τεχνικές δοκιμές του πρώτου ηλεκτρικού λεωφορείου

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών επισκέφθηκε σήμερα το αμαξοστάσιο των Οδικών Συγκοινωνιών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *