Ακολουθήστε μας στο facebook

Συνεχίζει τον αγώνα του ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Μουσικού Γυμνασίου Χαλκίδας

Την Μεγάλη Πέμπτη 2 Mαΐου 2024 το ζήτημα του νέου κτιρίου του Μουσικού Σχολείου Χαλκίδας τέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Χαλκίδας.

Τα ερωτήματα που τέθηκαν σχετικά με τις συνεχιζόμενες παρατάσεις αποπεράτωσης, δύο από τις οποίες άγγιζαν το έτος, εξακολουθούν δυστυχώς να μένουν αναπάντητα. Ο Αντιδήμαρχος κ. Γουρνής απέφυγε να δώσει καίριες απαντήσεις σχετικά με τον λόγο των καθυστερήσεων κι έτσι, άλλη μια φορά, βρισκόμαστε σε πλήρη άγνοια.

Η Δήμαρχος κ. Βάκα υποσχέθηκε να μας καλέσει επί τόπου για ενημέρωση της πορείας εργασιών, ωστόσο δεν έχουμε κάποια ενημέρωση επ΄ αυτού ακόμη.

Η μεγάλη μουσική διαμαρτυρία στην οποία συμμετείχαν τα παιδιά μας στις 30 Μαρτίου τάραξε την απουσία των υπευθύνων, όπως φαίνεται όμως όχι επαρκώς ώστε να γίνει σεβαστό το αίτημα της κοινότητας για τον τερματισμό των συνεχόμενων (αναίτιων) παρατάσεων παράδοσης του κτιρίου και την έγκαιρη παράδοσή του στα παιδιά μας.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Γυμνασίου με ΛΤ Χαλκίδας «Νίκος Σκαλκώτας» δεσμεύεται να συνεχίσει τις δράσεις του προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά και προς κάθε κατεύθυνση που αφορά την παρακώλυση της προόδου των παιδιών μας.

eviaportal.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η κόκκινη παραλία όπου “συχνάζουν” θαλάσσιες χελώνες, ιγκουάνα, πελεκάνους, αλλά και σπάνια είδη πουλιών

Εικόνες που μαγεύουν και μοιάζουν να έχουν τραβηχτεί από τον πλανήτη Άρη, είναι αυτές που …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *