Σάββατο , 4 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Συνεχίζεται η εκστρατεία ανακύκλωσης καπακιών από τον Σύλλογο Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ ν. Λάρισας

Επόμενος σταθμός στην εκστρατεία ανακύκλωσης καπακιών του Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΘΑ / ΓΕΣ ν. Λάρισας ήταν το κτίριο του Στρατηγείου της 1ης Στρατιάς και το 404 ΓΣΝ, καθώς την 27 Δεκεμβρίου 2022 δύο κατακόκκινες μεταλλικές καρδιές ανακύκλωσης πλαστικών καπακιών εγκαταστάθηκαν σε κεντρικά σημεία των παραπάνω Στρατοπέδων.

Αναλυτικά, επισημαίνονται τα εξής:

«Να θυμίσουμε ότι στόχος της εκστρατείας είναι η συγκέντρωση πλαστικών καπακιών που θα προσφερθούν προς ανακύκλωση, ώστε το χρηματικό τους αντίτιμο να καλύψει τις ανάγκες των Στρατοπέδων του Νομού μας, σε προμήθεια κυρίως απινιδωτών καθώς και άλλων ειδών κοινωνικού χαρακτήρα.

Ως Σύλλογος αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Δκτη της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη καθώς και τη Διεύθυνση του 404 ΓΣΝ, για τη στήριξη του εγχειρήματος αλλά και για το χώρο που διέθεσαν για την εγκατάσταση των κατασκευών.

Τέλος, καλούμε όλους τους Συναδέλφους (Πολιτικό και Στρατιωτικό Προσωπικό) να αγκαλιάσουμε όλοι μαζί τη συγκεκριμένη δράση, η οποία θα συμβάλει στη προμήθεια των σωτήριων αυτών μηχανημάτων, που θα εξοπλίσουν τις Μονάδες του Νομού μας».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ασθενής σεισμός στη Λαμία

Σεισμός καταγράφηκε στη Λαμία Σεισμός της τάξεως των 2.3 της κλίμακας Ρίχτερ  σημειώθηκε 4 χλμ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *