Παρασκευή , 9 Ιουνίου 2023

Σύνταξη Μητρώου Ευάλωτων Ομάδων Πολιτών στον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού

Καλούμε όσες και όσους ανήκουν σε Ευάλωτες Ομάδες πολιτών (ΑμεΑ, υπέργηροι κλπ) που διαβιούν σε δομημένες περιοχές (οικισμοί, πολεοδομικά τμήματα πόλεων) και των οποίων οι κατοικίες συνορεύουν ή έχουν μεγάλη εγγύτητα με δάση ή δασικές εκτάσεις να έρθουν σε επαφή με το Γραφείο Δημάρχου προκειμένου να συνταχθεί το Μητρώο Ευάλωτων Πολιτών όπως υπαγορεύει το σχέδιο για την Προληπτική Οργανωμένη Απομάκρυνση των Πολιτών εξαιτίας δασικών πυρκαγιών. Τα άτομα που ανήκουν σε αυτές τις Ευάλωτες Ομάδες (ΑμεΑ, υπέργηροι) και διαβιούν στις ανωτέρω αναφερόμενες περιοχές, ή οι προσωπικοί βοηθοί τους, ή τα άμεσα συγγενικά τους πρόσωπα θα πρέπει να επικοινωνήσουν και να παρέχουν στοιχεία, εφόσον το επιθυμούν, για να καταγραφούν στο μητρώο για την έγκαιρη ενημέρωση και ειδοποίησή τους από την δημοτική αρχή σε περίπτωση εφαρμογής του μέτρου της οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πολιτών στην περιοχή που διαβιούν.

Στο μητρώο αυτό, θα περιλαμβάνονται:

τα στοιχεία επικοινωνίας
η δ/νση κατοικίας
η κατηγορία αναπηρίας (κώφωση, τύφλωση, κλπ)
η ειδική θεραπευτική-φαρμακευτική αγωγή τα στοιχεία επικοινωνίας των προσωπικών βοηθών ή των άμεσα συγγενικών τους προσώπων καθώς και
το μεταφορικό μέσο που θα απαιτηθεί σε περίπτωση μετακίνησης τους (π.χ. μετακίνηση με επιβατικό αυτοκίνητο, ασθενοφόρο κλπ).
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: τηλ. 2226350010 – mail info@istaid.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Σε Μάκρη, Γραμμένη και Καστρί ο Γιάννης Οικονόμου

  Το πρόγραμμα του Υποψηφίου Βουλευτή Φθιώτιδας, Γιάννη Οικονόμου, για αύριο, Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *