Τετάρτη , 1 Φεβρουαρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Συντήρηση λεβήτων και καυστήρων κτιρίων Δήμου Αγράφων με ποσό 5.000,00 €

Στη συντήρηση λεβήτων και καυστήρων προβαίνει ο Δήμος Αγράφων καθώς η θέρμανση των κτιρίων, για την καλύτερη αποδοτικότητα των εργαζομένων είναι απαραίτητη λόγω του τσουχτερού κρύου των τελευταίων ημερών.

Ειδικότερα, έγκριση έλαβαν οι τεχνικές προδιαγραφές της υπηρεσίας για την προσφορά η οποία έχει τίτλο: «Συντήρηση λεβήτων και καυστήρων κτιρίων Δήμου Αγράφων» όπου αποφασίστηκε η εκτέλεση αυτής, έναντι ποσού των 5.000,00 € με ΦΠΑ 24% στον Ανδρώνη Κωνσταντίνο του Μιχαήλ “Υδραυλικές Εγκαταστάσεις”.

Συγκεκριμένα η υπηρεσία αφορά συντηρήσεις καυστήρων στα δημοτικά κτίρια και στα κοινοτικά κτίρια του Δήμου Αγράφων, συντηρήσεις λεβήτων στα δημοτικά κτίρια και στα κοινοτικά κτίρια του Δήμου Αγράφων, καθώς και αντικατάσταση του σώματος (καλοριφέρ)στο κτίριο Ραπτοπούλου.

Η δαπάνη που προκαλείται από την ανάθεση θα καλυφθεί από ιδίους πόρους και έχει εγγραφεί η σχετική πίστωση στον προϋπολογισμό εξόδων του τρέχοντος έτους.

Ως εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης της υπηρεσίας ορίζεται το διάστημα των τριάντα (30) ημερών. Η πληρωμή του ανωτέρω συμβατικού ποσού θα διενεργηθεί με την έκδοση χρηματικού εντάλματος πληρωμής και την υποβολή τιμολογίου από τον προμηθευτή, προσκομίζοντας τα νόμιμα δικαιολογητικά.

www.evrytanikospalmos.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Κ. Μαρκόπουλος: “Θα είμαι υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με ψηφοδέλτιο χωρίς καμία κομματική χειραγώγηση”

Ξεκάθαρος και κάθετος σχετικά και με την υποψηφιότητα του αλλά και ότι είναι ανεξάρτητος από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *