Σάββατο , 16 Οκτωβρίου 2021
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Οι επιλογές Μπέου είναι μεγάλος κίνδυνος για το παρόν και το μέλλον της πόλης

Για εξόφληση ενός ακόμη γραμματίου από αυτά που τον συνδέουν με την ΝΔ, κάνει λόγο ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, σχετικά με την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ που έκανε ο Αχ.Μπέος, χθες κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου. Η Νομαρχιακή του κόμματος επισημαίνει ακόμη πως οι επιλογές του Αχ. Μπέου αποτελούν προσβολή για την ιστορία της πόλης και κίνδυνο για το παρόν και το μέλλον της.

Όλη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας:

«Το νέο παραλήρημα του Μπέου εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και γενικότερα των προοδευτικών δυνάμεων της πόλης στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πως δυστυχώς ο Βόλος έχει έναν δήμαρχο, οι επιλογές του οποίου αποτελούν προσβολή για την ιστορία της πόλης και κίνδυνο για το παρόν και το μέλλον της.

Η συκοφαντική του θέση, ότι η πόλη μας δεν ενισχύθηκε οικονομικά από τις κυβερνήσεις με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί αντιστροφή της πραγματικότητας.

Η αλήθεια είναι ότι τις ελάχιστες φορές που η διοίκηση Μπέου κατάφερε να προχωρήσει κάποιο έργο, αυτό χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ του υπουργείου Εσωτερικών , ενώ νωπή είναι ακόμη η προσπάθεια του Μπέου να οικειοποιηθεί τα έργα που προγραμματίστηκαν και υλοποιήθηκαν από το υπουργείο Δημοσίων Έργων, όπως πχ οι κυκλικοί κόμβοι.

Αυτή η απρόκλητη επίθεση του Μπέου στο κόμμα μας συνιστά εξόφληση ενός ακόμη γραμματίου από αυτά που τον συνδέουν με την ΝΔ, την οποία καλούμε για μια ακόμη φορά να ξεκαθαρίσει την θέση της σχετικά και με τις πρόσφατες χυδαιότητες του Μπέου.

Φυσικά δεν έχουμε ψευδαισθήσεις, αφού όπως όλη η πόλη, γνωρίζουμε πως ο Μπέος κάνει την βρώμικη δουλειά για την ΝΔ.

Είναι χαρακτηριστικό πως για την πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ που ευνοεί το λόμπι των σκουπιδιών, τους μεγαλοεργολάβους, το ξήλωμα της αυτοδιοίκησης με ολοένα και περισσότερη ιδιωτικοποίηση, ο Μπέος δεν έχει πει το παραμικρό.

Παίζοντας τον ρόλο του κατατρεγμένου σε παλιά ελληνική ταινία επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ και το «σάπιο πολιτικό σύστημα» που μέχρι και τα οικονομικά του έκανε φύλλο και φτερό.

Αυτό που του διέφυγε βέβαια, είναι πως η ΑΑΔΕ είναι ανεξάρτητη αρχή.

Να θυμίσουμε τέλος, πως αυτός μαζί με πλειάδα άλλων απαλλάχθηκαν τελικώς από οριστικούς ελέγχους, λόγω παρέλευσης του χρονικού ορίου, όπως ορίζει η ελλειμματική νομοθεσία».

Δήλωση – απάντηση του Δημάρχου Βόλου,
κ. Αχ. Μπέου στη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Σε δήλωση – απάντηση του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχ. Μπέου στη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρεται, «Χαίρομαι ιδιαίτερα που τα τοπικά κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τουλάχιστον έχουν ενοχές και αισθάνονται την ανάγκη να απολογηθούν και να διασκεδάσουν τις θλιβερές σε βάρος τους εντυπώσεις για τα όσα εγκληματικά διέπραξαν σε βάρος μου και σε βάρος του Βόλου, όταν κυβερνούσαν αυτό τον τόπο. Ιερό το δικαίωμα της απολογίας, έστω και αν βρίθει ψεμάτων και γελοίων ισχυρισμών.
Τα όσα βιωματικά κατέθεσα ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου του Βόλου είναι ένα μικρό μόνο μέρος της απάνθρωπης και αντιδημοκρατικής τους συμπεριφοράς (κι ας βαυκαλίζονται ότι είναι δημοκράτες και προοδευτικοί), είναι μέχρι κεραίας αληθή και αυτό επιβεβαιώνεται και από την υποκριτική αντίδραση τους μέσω της κατάπτυστης ανακοίνωσης της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω ανεξάρτητος, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και επιρροές, με σύμμαχο την κοινωνία και τους πολίτες. Ας μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Δεν είμαστε ίδιοι. Εγώ συνομιλώ με τους πολίτες. δεν αντιπολιτεύομαι κανένα ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπηρετώ καμιά Νέα Δημοκρατία. Αγωνίζομαι και μάχομαι για τα συμφέροντα της πόλης και των πολιτών. Η αλήθεια πονάει και, δυστυχώς γι αυτούς, εγώ έμαθα να μιλώ μόνο με τη γλώσσα της αλήθειας, όσο σκληρή κι επώδυνη κι αν είναι».

magnesianews.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Ινομυαλγία: Πώς διαγιγνώσκεται και πώς αντιμετωπίζεται;

Ινομυαλγία Πώς αποκαθίσταται η ποιότητα ζωής Η ινομυαλγία είναι μια χρόνια νόσος, η οποία χαρακτηρίζεται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *