Σάββατο , 3 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Συζήτηση των Φίλων του Σιδηροδρόμου στα Τρίκαλα, για το που θα τοποθετηθεί τα παλιό τρενάκι του ΟΣΕ, ο λεγόμενος Καρβουνιάρης

Όλο αυτό το διάστημα η συζήτηση όπως είναι φυσικό περιστρέφεται για τα ζητήματα που αφορούν τον ΟΣΕ γύρω από το τραγικό δυστύχημα. Μπροστά σε αυτό το γεγονός, η συζήτηση για το που θα τοποθετηθεί τα παλιό τρενάκι του ΟΣΕ, ο λεγόμενος Καρβουνιάρης, μοιάζει ήσσονος σημασίας.

Ωστόσο, οι μέχρι τώρα αντεγκλήσεις μεταξύ δημοτικής αρχής και των Φίλων του Σιδηροδρόμου στα Τρίκαλα, επιτάσσουν κάποια στιγμή η συζήτηση αυτή να γίνει και ολοκληρωθεί ώστε να αποφασιστεί αν το τρενάκι θα μείνει στον χώρο του Μύλου Ματσόπουλου ή αν θα επιστρέψει στην περιοχή του ΟΣΕ.

Έτσι, την ερχόμενη Πέμπτη, το θέμα έρχεται προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι θέσεις των δημοτικών συμβούλων αλλά και η στάση που θα κρατήσουν τα μέλη του Συλλόγου.

Μιλώντας στο trikalanews.gr, ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου, αναφέρθηκε στο αίτημα του Συλλόγου να επιστρέψει ο Καρβουνιάρης στην πλατεία απέναντι από τον ΟΣΕ, λέγοντας ότι διαφωνεί λόγω της διαμόρφωσης της πλατείας και των νηπίων που φιλοξενεί σε καθημερινή βάση. Όπως είπε, η πλατεία έχει πλέον ανοίξει και έχει δημιουργηθεί περισσότερος ελεύθερος και δημόσιος χώρος στο σημείο.

Από την άλλη όμως φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr, ότι δεν είναι το μοναδικό μέρος στην περιοχή του ΟΣΕ που μπορεί να φιλοξενήσει το τρενάκι και τη δράση του Συλλόγου κατ’ επέκταση. Γεγονός που σημαίνει ότι στο επερχόμενο συμβούλιο θα ακουστούν εναλλακτικές για την περιοχή και υπάρχει μια πιθανότητα – αν πρυτανεύσει η καλή διάθεση για διάλογο – να δοθεί ένα τέλος στην υπόθεση που να ικανοποιήσει όλες τις πλευρές.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

ΕΟΔΥ: Που γίνονται rapid tests για κορονοϊό, Σάββατο 3/6/2023

  Δείτε σε ποια σημεία σε όλη την Ελληνική επικράτεια γίνονται rapid tests, Σάββατο  3/6/2023 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *